صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۰۵۰۸۶
تاریخ انتشار : ۲۹ مهر ۱۳۹۲ - ۰۸:۲۳
غدير؛ تداوم ولايت خدا/(4)

دبير بنياد غدير استان مركزي از اعلام روزشمار دهه امامت و ولايت در استان خبر داد و افزود بنياد غدير در راستای ترويج فرهنگ قرآن و معارف اهل بيت(ع) و بزرگداشت اعياد و مناسبت‌های ويژه اسلامي برنامه‌ريزي شده است.








حجت‌الاسلام ذوالفقاری، دبير بنياد غدير استان مركزی

حجت‌الاسلام مصطفي ذوالفقاري، دبير بنياد غدير استان مركزي در گفت‌وگو با خبرگزاري بين‌المللي قرآن(ايكنا) شعبه مركزي با تبريك عيدسعيد غديرخم، تصريح كرد: روز شمار دهه امامت و لايت از چهارشنبه 24مهرماه روز عيد قربان با عنوان توحيد، ‌ولايت و اطاعت آغاز شده و تا عيد غديرخم ادامه دارد.


وي اظهار كرد: 25مهرماه ولايت، ‌ايثار و شهادت، جمعه 26 مهر ولايت، عدالت و ‌انتظار و شنبه 27 مهر ولايت، وحدت و بيداری اسلامی و يكشنبه 28مهر باعنوان ولايت، ‌بصيرت و دشمن‌ستيزی نامگذاری شده است.


ذوالفقاري ادامه داد: همچنين ششمين روز از اين دهه با عنوان ولايت و هدايت كه مصادف با ولادت دهمين امام شيعيان امام هادی(ع) است و هفتيمن روز آن به نام ولايت، ‌معرفت و محبت نامگذاری شده است.


دبير بنياد غدير استان در پايان، خاطرنشان كرد: اول آبان با نام ولايت،‌ اخلاق و سياست و روز عيد سعيد غدير خم نيز به‌عنوان روز غدير، امامت و ولايت نام نهاده شده و جمعه نيز با عنوان ولايت و حكومت اسلامی را دارد كه با نماز پرشور جمعه همراه است.