صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۰۶۱۴۷
تاریخ انتشار : ۳۰ مهر ۱۳۹۲ - ۰۸:۴۱

سرپرست ثامن‌الحجج(ع) منطقه مركز از رونمايی طرح طلايی و طرح حمايت از مدارس به مناسبت دهه ولايت در يزد خبر داد.



به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) در يزد، محمود عظيمی‌نيا، سرپرست موسسه مالی و اعتباری ثامن الحجج(ع) منطقه مركز كشور و استان يزد در نشست با معاونان منطقه مركز و رؤسای شعب استان يزد ضمن تبريك دهه ولايت، اظهار كرد: اين اعياد از مناسبت‌های بزرگ مسلمانان و شيعيان است كه بايد در ميان مردم شور و شعف مضاعف ايجاد شود.


وی از بخشودگی ديركرد تسهيلات در اين دهه خبر داد و گفت: رؤسای شعب استان يزد موظف هستند به بركت اين اعياد بيش از پيش به مردم دارالعباده و دارالعلم يزد خدمت رسانی كنند و ولايت را بيشتر به مردم بشناسانند.


عظيمی‌نيا در پايان از رونمايی طرح طلايی و طرح حمايت از مدارس به مناسبت دهه ولايت خبر داد و تصريح كرد: طرح‌های طلايی و حمايت از مدارس كه حاصل تلاش همكاران در سرپرستی استان يزد است به مناسبت دهه ولايت از روز غدير خم در كليه شعب استان يزد اجرايی خواهد شد.