صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۱۰۵۶۳
تاریخ انتشار : ۱۲ آبان ۱۳۹۲ - ۱۵:۲۹
مرتضی خدمتکار:

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیر آموزش معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از اعلام نتایج آزمون ملی حفظ و مفاهیم قرآن کریم تا 20 آذرماه خبر داد.


مرتضی خدمتکار، مدیر آموزش معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) ضمن اعلام این خبر افزود: یازدهمین آزمون ملی حفظ و مفاهیم قرآن کریم، در مهرماه سال جاری برگزار شد.



وی ادامه داد: در یازدهمین آزمون ملی حفظ و مفاهیم قرآن کریم، نزدیک به 75 هزار نفر از قرآن‌آموزانی که  در موسسات فرهنگی قرآن و عترت زیر نظر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی فعالیت می‌کنند، شرکت کردند. البته بخشی از افراد نیز به صورت آزاد در این آزمون شرکت کردند.



خدمتکار عنوان کرد: امسال تمامی اوراق آزمون در تهران و در معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تصحیح می‌شود و سعی ما بر این است که تا 20 آذرماه نتایج این آزمون قرآنی اعلام شود.



مدیر آموزش معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: همانند سنوات گذشته به تمامی نفراتی که نمرات لازم و نمره بالای 90 از 100 را کسب کنند، به همراه لوح تقویر، جوایز نقدی نیز تعلق می‌گیرد.



وی بیان کرد: میزان جوایز نقدی اختصاص یافته برای نفرات برتر این آزمون از 50 هزارتومان آغاز و تا مرز 400 هزار تومان نیز می‌رسد. افرادی که در رشته حفظ کل قرآن کریم نفر برتر شدند حداکثر این جوایز و سایر نفرات بر اساس رشته، از این جایزه نقدی برخوردار می‌شوند.