صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۱۰۸۲۷
تاریخ انتشار : ۱۳ آبان ۱۳۹۲ - ۱۲:۱۷
آخرین تحولات مصر /

گروه بین‌الملل: طرفداران اخوان‌المسلمین و حامیان شورای نظامی مصر، امروز، 13 آبان‌ماه، مقابل دادگاه محمد مرسی، رئیس جمهور مخلاوع مصر تظاهرات کردند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «المیادین»، در حالی که تا دقایقی دیگر دادگاه محمد مرسی آغاز خواهد شد، صدها نفر از طرفداران رئیس جمهور برکنار شده در اطراف دانشکده پلیس تظاهرات برگزار کردند.

نیروهای امنیتی با کمک خودروهای زرهی و خودروهای پلیس، حضور نیروهای نظامی، بستن میادین بزرگ و خیابان‌های منتهی به محل محاکمه رئیس جمهوری خلع شده، تدابیر شدید امنیتی اتخاذ کرده‌اند.

از سوی دیگر، معاون وزیر کشور مصر در امور امنیتی از اتخاذ تدابیر امنیتی بسیار گسترده برای حراست از تأسیسات مهم قبل از آغاز نخستین جلسه محاکمه محمد مرسی، رئیس جمهور برکنار شده این کشور خبر داد.

معترضان در حالی که عدد 4 را در حمایت از کشته‌شدگان در میدان «رابعه العدویه» نشان می‌دادند، تاکید کردند که این دادگاه باطل است.

معترضان شعارهای تندی علیه نیروهای نظامی و پلیس به ویژه ژنرال عبدالفتاح السیسی، وزیر دفاع مصر سردادند.

همزمان با این تظاهرات، طرفداران شورای نظامی حاکم نیز مقابل دادگاه دانشکده پلیس قاهره دست به تجمع زدند و خواستار اعدام محمد مرسی شدند.

خبرنگار المیادین گزارش داد که درگیری‌هایی نیز به طور پراکنده بین دو طرف روی داده که ابتدا مشاجره لفظی بود ولی به مرور به ضدوخورد و پرتاب سنگ بین طرفین تبدیل شد.

بعد از گذشت نزدیک به 120 روز از حصر «محمد مرسی»، رئیس جمهور برکنارشده مصر، مرسی و 14 تن از رهبران اخوان‌المسلمین امروز به اتهام «تحریک به قتل معترضان» در دوران ریاست جمهوری‌اش محاکمه خواهند شد.

مرسی پیشتر بارها اعلام کرده که این دادگاه را به رسمیت نمی‌شناسد و به همین دلیل وکیلی برای خود انتخاب نکرده است، از سوی دیگر 25 تن از وکلای مصری از جریان‌های سیاسی مختلف آمادگی خود را برای دفاع از وی اعلام کرده‌اند که در صورت عدم موافقتش تنها به نظارت بر روند محاکمه اکتفا خواهند کرد.