صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۱۱۱۹۹
تاریخ انتشار : ۱۴ آبان ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۹

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: طرح «نخبگان قرآنی» به‌ همت مؤسسه معجزه جاوید ملارد در دبستان علی‌اکبر فولادی(ع) شهریار اجرا می‌شود.

عقیل وطن‌دوست، مدیرمسئول مؤسسه معجزه جاوید ملارد در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اعلام این خبر گفت: طرح جذب و شناسایی نخبگان قرآنی به‌همت مؤسسه معجزه جاوید ملارد با شناسایی 50 نفر از نخبگان و فعالان قرآنی در دبستان علی‌اکبر فولادی(ع) شهریار اجرا می‌شود.
وی در ادامه بیان کرد: پس از شناسایی این گروه کلاس‌های آموزش روخوانی و روان‌خوانی و حفظ قرآن از اول آبان‌ماه برای این گروه آغاز شد.
وطن‌دوست اظهار کرد: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده کلاس‌های آموزشی این طرح پنجشنبه هر هفته به‌مدت دو ساعت آموزشی برگزار می‌شود.
مدیرمسئول مؤسسه معجزه جاوید ملارد در پایان خاطرنشان کرد: مدت زمان در نظر گرفته شده برای این طرح هشت ماه آموزشی است و کلاس‌ها تا پایان خردادماه سال آینده ادامه می‌یابد.