صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۱۱۴۳۲
تاریخ انتشار : ۱۴ آبان ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۵
فردا در لاریجان؛

گروه جهاد و حماسه: شهید محمد منتظری که 13 آبان‌ماه بعد از 28 سال دوری به وطن بازگشت و خانواده خود را از چشم انتظاری درآورد، پنجشنبه، 15 آبان‌ماه در شهرستان رینه توسط مردم شهیدپرور لاریجان تشییع می‌شود.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، پیکر مطهر شهید محمد منتظری که به تازگی در روز 12 آبان‌ماه توسط خانواده‌اش شناسایی شد، به شهرستان رینه در شهر لاریجان منتقل شد.



خانواده شهید محمد منتظری 13 آبان برای تحویل گرفتن پیکر پاک شهید منتظری در معراج شهدای تهران با  حضور اهالی رسانه، حضور یافتند تا دیداری دوباره با این شهید تازه کنند.



این شهید از ذاکران اهل بیت‌(ع) بود و پیکر مطهرش توسط مدارکی از قبیل شناسنامه، دفترچه یادداشت و قرآنی که در جیبش بود شناسایی شده است.



پیکر مطهر این شهید والامقام طی امروز، 15 آبان‌ماه در جاده خاوران، مقابل پمپ بنزین تشییع می‌شود و روز پنجشنبه، 16 آبان‌ماه نیز پس از برگزاری مراسم تشییع دوم، در شهر رینه شهرستان لاریجان در امامزاده محمد طاهر(ع) به خاک سپرده می‌شود.