صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۱۱۸۹۷
تاریخ انتشار : ۱۵ آبان ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۳

گروه خبرنگاران افتخاری/ جواد کریمی: مراسم تعویض پرچم گنبد حرم مطهر حضرت علی بن‌محمد باقر(ع) در آستانه ماه محرم برگزار شد.


به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری‌ قرآن(ایکنا) در کاشان، همزمان با فرارسیدن ماه محرم و شروع عزاداری‌های حسینی، مراسم تعویض پرچم گنبد حرم مطهر حضرت فرزند بلافصل امام محمدباقر(ع) در مشهد اردهال کاشان برگزار شد.


در این مراسم  که با مدیحه‌سرایی محسن افشاری آغاز شد، جمعی از خادمان و زائران حرم مطهر حضور داشتند و مردم مشتاق زیادی هم در صحن‌های حرم مطهر جمع شدند تا نظاره‌گر این مراسم روحانی و تعویض پرچم باشند.


یادآور می‌شود، پرچمی که در محرم بر فراز گنبد حرم حضرت علی بن امام محمد باقر(ع) نصب شد به رنگ مشکی بوده و مزین به عبارت «یا حسین(ع)» به رنگ قرمز است. این  پرچم به همراه سه پرچم مشابه دیگر توسط خادمان کربلای معلی به ایران منتقل شده و برفراز گنبد چهار امامزاده معلوم النسب و واجب التعظیم (حرم حضرت معصومه(س)، حضرت عبدالعظیم حسنی(ع)، حرم  احمد بن موسی(ع) و حرم مطهر حضرت علی بن امام محمد باقر(ع) در مشهد اردهال) طی مراسم خاصی و همزمان نصب شد.