صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۱۴۳۶۹
تاریخ انتشار : ۱۸ آبان ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۴
در مقطع کارشناسی ارشد؛

گروه اجتماعی: رئیس دانشکده علوم قرآنی خوی از پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد در رشته‌های علوم قرآن و تفسیر برای سال تحصیلی جاری خبر داد.


ولی نوروزی، رئیس دانشکده علوم قرآنی خوی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، گفت: دانشکده علوم قرآنی خوی بر اساس اهداف متعالی و با مجوزهای صادره از سوی وزارت علوم تحقیقات و فناوری در سال تحصیلی جاری در رشته های تفسیر و علوم قرآن از بین طلاب دارای مدرک سطح 2 حوزوی از طریق آزمون اختصاصی دانشجو می‌پذیرد.



وی با بیان اینکه ظرفیت پذیرش دانشجو در این دانشکده 10 نفر است، اضافه کرد: این دانشکده در این مقطع تنها از بین داوطلبان طلبه مرد پذیرش خواهد کرد.



این مقام مسئول در ادامه ادبیات عرب، علوم قرآن و تفسیر را از مواد امتحانی این بخش کتبی آزمون ورودی در رشته علوم قرآن عنوان و خاطرنشان کرد:  ادبیات عرب، علوم قرآن، تفسیر و تاریخ تفسیر قرآن از مواد امتحانی در رشته تفسیر قرآن است.



نوروزی با اشاره به ثبت نام اینترنتی آزمون تخصصی مقطع کارشناسی ارشد تصریح کرد: ثبت نام این دوره از 15 آبان آغاز شده و تا سی‌ام آذر ماه ادامه دارد و داوطلبان می‌توانند جهت ثبت نام به نشانی اینترنتی www.quran.ac.ir مراجعه کنند.



 رئیس دانشکده علوم قرآنی خوی زمان آزمون مرحله کتبی را 20 دی اعلام کرد و با بیان اینکه کارت ورود به جلسه 15 دی از طریق پایگاه اینترنتی دانشگاه قابل دریافت است، گفت: از پذیرفته‌شدگان آزمون کتبی طبق برنامه زمان‌بندی که از طریق پایگاه اینترنتی دانشگاه اعلام می‌شود مصاحبه علمی به‌عمل می‌آید.