صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۱۶۸۰۰
تاریخ انتشار : ۲۰ آبان ۱۳۹۲ - ۱۸:۵۸

گروه هنر: معاون هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان از برگزاری همایش شیرخوارگان حسینی (ع) در بندرعباس خبر داد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از هرمزگان، مهدی نیرومند عصر امروز دوشنبه در جمع خبرنگاران با اعلام این خبر عنوان کرد: این همایش توسط اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان با همکاری انجمن تعزیه استان و سایر هیئت های مذهبی ساعت 9 صبح روز سه شنبه 21 آبان ماه در فرهنگسرای طوبی بندرعباس برگزار می شود.



وی ادامه داد: هدف اصلی از برگزاری این همایش پاسداشت یاد حضرت علی اصغر(ع) است و برنامه هایی همچون مرثیه خوانی، تعزیه و سینه زنی در این همایش به اجرا در می آید و از دو نفر از مادرانی که فرزندان آن ها از دوران شیرخوارگی در این گونه مراسم های محرم حضور داشته و هم اکنون مداح اهل بیت(ع) هستند تجلیل خواهدشد.



معاون هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان تصریح کرد: زنده نگه داشتن یاد حضرت علی اصغر(ع) سنت حسنه ای است که هرساله همزمان با محرم انجام می شود و خانواده ها با فرزندان شیرخوار خود در این مراسم حضور می یابند.



نیرومند خاطر نشان کرد: مردم ایران از دوران خردسالی فرهنگ عاشورایی را به فرزندان خود منتقل می کنند که این کار می تواند فرهنگ عاشورایی و حسینی را در کودکان نهادینه سازد.