صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۱۷۰۲۶
تاریخ انتشار : ۲۱ آبان ۱۳۹۲ - ۱۱:۱۲

گروه سلامت: نخستین همایش سلامت معنوی، 20 و 21 آذرماه در مرکز همایش‌های بین‌المللی امام علی(ع) دانشگاه بهشتی برگزار می‌شود و بیش از 200 مقاله برای شرکت در این همایش ارائه شده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) نخستین همایش سلامت معنوی، 20 و 21 آذرماه به همت گروه سلامت معنوی فرهنگستان علوم پزشکی در مرکز همایش‌های بین‌المللی امام علی(ع) دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود و بیش از200 مقاله برای شرکت در این همایش ارائه شده است.

مهلت ارسال خلاصه مقالات برای بررسی‌های ابتدایی 7 آبان‌ماه پایان یافت که تا آن زمان بیش از 200 مقاله به دبیرخانه همایش در فرهنگستان علوم پزشکی ارسال شد.

بنا براین گزارش بررسی‌های ابتدایی توسط هیئت داوران هفته گذشته پایان یافت و اطلاعات اولیه در مورد تعداد و عنوان آثار پذیرفته شده به زودی اعلام می‌شود.

بر اساس گزارش ایکنا سلامت معنوی در آموزه‌های دینی، سلامت معنوی در نظام جامع سلامت، سلامت معنوی و مبانی نظری و عرفانی آن و سلامت معنوی در پیشینه تمدن اسلام و ایران، محورهای این همایش را تشکیل می‌دهند.

گفتنی است شرکت در این همایش دارای حداکثر امتیاز بازآموزی برای مشمولان آموزش مداوم است و پذیرفته‌شدگان تا 30 آبان‌ماه مهلت دارند اصل مقالات خود را به دبیرخانه ارسال کنند.

نظرات بینندگان
مریم
|
|
۰۹:۴۳ - ۱۳۹۲/۰۹/۱۴
باسلام وخسته نباشید. لیست پذیرفته شدگان وروز ارایه مربوط به هرفرد پذیرفته شده را از کجا ببینیم. با کمال تشکر وقدردانی
ا
کژال
|
|
۱۴:۲۷ - ۱۳۹۲/۰۹/۰۱
سلام لطفا لیست پذیرفته شدگان را در کدام قسمت مشاهده کنیم..لطفا زودتر پاسخ دهید
میترا
|
|
۱۷:۲۹ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۷
با سلام لطفا اطلاعاتی در مورد تهیه پوستر در اختیار قرار بدید. ممنون