صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۱۸۲۶۸
تاریخ انتشار : ۲۶ آبان ۱۳۹۲ - ۰۹:۱۱

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌‌نهاد: کتاب آموزش روخوانی قرآن، تلفیقی از روش‌های تدریس روخوانی قرآن به‌صورت راحت و روان در مؤسسه بلدالامین بیرجند منتشر شد.


حمیدرضا جعفری، مدیرمسئول مؤسسه بلدالامین بیرجند در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، در رابطه با انتشار این کتاب آموزشی، گفت: با توجه به این که آشنایی با روخوانی قرآن مقدمه‌ای برای بهره‌مندی هرچه بیشتر افراد از آیات کلام وحی است، کتاب آموزش روخوانی قرآن، تلفیقی از روش‌های تدریس روخوانی قرآن به‌صورت راحت و روان نیمه دوم آبان‌ماه در مؤسسه بلدالامین بیرجند منتشر شد.



وی اظهار کرد: این کتاب توسط لیلا ذاکری که تبحر فراوانی در زمینه قرائت قرآن، اعم از روخوانی، روانخوانی، تجوید و صوت و لحن دارد، تألیف شده است.



جعفری عنوان کرد: این کتاب با بهره‌گیری از تجربیات و دیدگاه‌های استادان، مدرسان و کارشناسان و با درنظرگرفتن استقبال از دوره‌های آموزش قرآن منتشر شده است و افراد با مطالعه این کتاب می‌توانند با قرائت قرآن به لحن عرب آشنا شوند.



مدیرمسئول مؤسسه بلدالامین بیرجند خاطرنشان کرد: کتاب‌ها و منابع بسیاری برای انتشار این کتاب آموزشی مورد مطالعه قرار گرفته است و اهتمام نویسنده این کتاب آموزشی این بوده است که نظمی به قرآن‌آموزان و شیوه ارائه آموزه‌های قرآنی دهد.