صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۱۸۷۶۰
تاریخ انتشار : ۲۷ آبان ۱۳۹۲ - ۰۵:۴۴

گروه اندیشه: مسئول اداره امور کتابخانه‌های عمومی کوهبنان گفت: همزمان با هفته کتاب و کتابخوانی مراسم رونمایی کتاب‌های «سفر به دیار نور» و «خورشید علقمه» با مضمون دینی در این شهرستان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمان، خلیل‌الله باقی‌زاده، مسئول اداره امور کتابخانه‌های عمومی کوهبنان دیروز یکشنبه، 26 آبان در گفت‌و‌گو با خبرنگاران گفت: همزمان با هفته کتاب و کتابخوانی مراسم رونمایی دو کتاب سفر به دیار نور و خورشید علقمه همراه با تجلیل از علی‌اکبر عربی، نویسنده و مؤلف کتاب‌های فرهنگی در کتابخانه مرکزی شهرستان کوهبنان برگزار شد.
وی افزود: شهرستان کوهبنان در حال حاضر چهره‌های فراوان فرهنگی و دینی دارد که در جای‌جای ایران اسلامی مشغول به خدمت هستند و این شهرستان در گذشته و حال نویسندگان و بزرگان علمی زیادی را در دامان خود پرورش داده است.
مسئول اداره امور کتابخانه‌های عمومی کوهبنان از افضل‌الدین ابوحامد، ابواسحاق کوهبنانی، عمادالدین کوهبنانی، شرف کوهبنانی، استاد سیداحمد جعفری و حسین مظفر فتوحی به عنوان نویسندگان و مولفان بزرگ دوران معاصر شهرستان کوهبنان نام برد.
باقی‌زاده ادامه داد: هفته کتاب فرصت مناسبی است تا از پدیدآورندگان، مؤلفان، نویسندگان و خوانندگان برتر کتاب به‌نحو شایسته تجلیل شود که زمینه برای فعالیت بیشتر علاقه‌مندان به این امر را فراهم کند که برگزاری مراسم رونمایی از کتاب استاد عربی در همین راستا بود.