صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۱۸۸۷۳
تاریخ انتشار : ۲۷ آبان ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۹

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: به‌همت مؤسسه رایحه نرجس اراک، کارگاه‌های آموزشی «نگرشی دیگر» با عنوان نگرشی دیگر به حجاب، اعتماد به نفس، ارتباط و تکنیک‌های آرامش در این شهرستان برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، به‌همت مؤسسه رایحه نرجس اراک، کارگاه‌های آموزشی «نگرشی دیگر» با عنوان نگرشی دیگر به حجاب، اعتماد به نفس، ارتباط و تکنیک‌های آرامش در این شهرستان برگزار می‌شود و در این کارگاه‌ها از حضور کارشناسان ارشد و مشاوران خانواده بهره گرفته شده است.

کارگاه‌های ارتباط و تکنیک‌های آرامش همراه با تبیین آموزه‌های اسلامی در روابط همسران و حفظ خانواده برگزار می‌شود و کارگاه ارتباط توسط آرزو نظری، از کارشناسان برتر به‌مدت یک روز در هفته طی 4 ساعت صبح و 4 ساعت بعدازظهر دایر است.

کارگاه تکنیک‌های آرامش نیز توسط مریم رضایی، از اساتید و کارشناسان برجسته به‌مدت هشت جلسه و کارگاه آموزشی نگرشی دیگر به حجاب نیز توسط صدیقه زمانی، از کارشناسان برتر به‌مدت سه ساعت در روز در سطح استان مرکزی برگزار می‌شود.

در کارگاه نگرشی دیگر به حجاب به بررسی علل بی‌حجابی در فضای جامعه به‌منظور شناخت برخی از عوامل ترویج بی‌حجابی در جامعه، تغییر نگرش نسبت به حقیقت حجاب و تقویت انگیزه‌های حفظ حجاب با توجه به فلسفه و مبنای پوشش بانوان پرداخته می‌شود.

کارگاه آموزشی اعتماد به نفس نیز توسط مریم رضایی، کارشناس ارشد مشاوره با حضور گسترده بانوان در این شهرستان برگزار می‌شود و در این کارگاه‌ها به تبیین فلسفه احکام اسلامی در روابط اجتماعی پرداخته می‌شود.

خبرنگار: معصومه وصالی