صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۲۰۶۶۹
تاریخ انتشار : ۰۱ آذر ۱۳۹۲ - ۱۰:۲۵
سادات:

گروه خبرنگاران افتخاری /ساسان حق‌شناس: کارشناس مسائل سیاسی در شهرستان اسلامشهر در مراسمی که به مناسبت هفته بسیج برگزار شد، گفت: نظام مقدس جمهوری اسلامی با رهبری ولایت فقیه حکومتی الهی است.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، سعید سادات، کارشناس مسائل سیاسی در شهرستان اسلامشهر در جمع نمازگزاران و بسیجیان مسجد حضرت ابوالفضل(ع) شهرستان اسلامشهر به مناسبت هفته بسیج گفت: انقلاب اسلامی ایران با رویکرد فرهنگی و عنایت خاص به اسلام ناب محمدی(ص) در کنار رهبری ولایت فقیه باعث شده است که در نظام جهانی حساب خاصی بر روی مذهب و دین و علی‌الخصوص گرایش به دین مبین اسلام باز شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به بیان تعبیر زیبای مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در مورد وضعیت کنونی جمهوری اسلامی در صحنه‌های جهانی اشاره کرد که می‌فرمایند «ما در دامنه کوه قرار داریم و رسیدن به قله پیروزی با آینده درخشان بسیار نزدیک است».

سادات در ادامه بیان کرد: شهیدان نظام مقدس جمهوری اسلامی در تمامی صحنه‌ها ناظر براعمال و در کنار ما هستند و تأکید کرد: باید یک بسیجی به معنای واقعی بود و با توکل به خداوند متعال و پیروی از منویات ولایت فقیه به تقویت هر چه بیشتر پایه‌های انقلاب اسلامی پرداخته و پرچم این نظام مقدس را به صاحب اصلی آن امام زمان(عج) تحویل دهیم.

یادآور می‌شود، در این مراسم به مناسبت هفته بسیج از هفت فرمانده سابق پایگاه و هفت بسیحی نمونه مسجد حضرت ابوالفضل(ع) توسط امام جماعت و مسئولان بسیج با اعطای لوح سپاس، تقدیر به عمل آمد.