صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۲۰۶۷۴
تاریخ انتشار : ۰۱ آذر ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۱
آخرین اخبار از تحولات بحرین؛

گروه بین‌الملل: مزدوران امنیتی رژیم آل‌خلیفه، سیدمرتضى سیدحسن، مداح اهل بیت(علیهم‌السلام) را به اتهام شرکت در مراسم هفتم روز واقعه عاشورا بازداشت کردند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‎‌رسانی «الوفاق»،  مزدوران امنیتی رژیم آل‌خلیفه ، سیدمرتضى سیدحسن، مداح اهل بیت (علیهم السلام) را در منطقه «عذاری» به اتهام شرکت در مراسم هفتم روز واقعه عاشورا که در شهر «عیسی» بحرین برپا شده بود، بازداشت و برای بازجویی به مرکز پلیس «الوسطی» منتقل کردند.

قرار است فردا، دوم آذرماه، این مداح بحرینی برای بازجویی در دادستانی این کشور حضور یابد.

نیروهای امنیتی بحرین با آغاز ماه محرم الحرام طرح گسترده‌ای برای حمله به عزاداران حسینی و اماکن عزاداری از جمله ده‌ها مسجد و حسینیه، دستگیری خطبا و مداحان اهل بیت علیهم السلام به اجرا گذاشته‌اند که هنوز هم ادامه دارد.

همچنین نیروهای امنیتی پلاکاردها و پارچه نوشته‌های ویژه ماه محرم را از تمامی اماکن جمع آوری کرده و یا از بین برده اند.

از سوی دیگر در راستای آخرین تحولات بحرین، جمعیت اسلامی «وفاق ملی» بحرین به عنوان بزرگترین جمعیت معارض رژیم آل‌خلیفه از تصرف بازارهای بحرین توسط کالاهای صهیونیستی خبر داد.

جمعیت الوفاق اعلام کرد: طی دو ماه اخیر شاهد ورود علنی کالاهای صهیونیستی به کشور بحرین هستیم و روزنامه‌های عربی نیز خبرهایی را منتشر کرده‌اند، مبنی بر اینکه بحرین و کشورهای عربی حوزه خلیج فارس دفاتر هماهنگی دیپلماتیک و امنیتی افتتاح کرده و تمام اینها در سکوت کامل طرف‌های رسمی بحرینی و خلیجی انجام می‌شود.

لازم به ذکر است، بحرین در سال 2005 میلادی در پی اعتراضات مردمی و شماری از نمایندگان پارلمان ورود کالاهای اسرائیلی را تحریم کرده بود.

همچنین، دادگاهی در بحرین، فاطمه عبدالامام یکی از شهروندان این کشور را به اتهام تجمع علیه حکومت به یک ماه حبس محکوم کرد.

با صدور این رأی که دیروز، 30 آبان‌ماه صورت گرفت، شمار زنانی که به اتهامات سیاسی بازداشت و زندانی شده‌اند به هشت نفر افزایش یافت که آخرین گروه آنان چهار نفر از زنانی بودند که در مراسم عاشورا و به اتهام توهین به نیروهای امنیتی بازداشت شدند.

به گفته منابع بحرینی اتهامی که به عبدالامام وارد شده وی را در ردیف زندانیان سیاسی قرار می‌دهد که این موضوع به خوبی حمله برنامه‌ریزی شده و بی وقفه به آزادی بیان در بحرین را نشان می‌دهد.