صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۲۴۱۵۳
تاریخ انتشار : ۰۵ آذر ۱۳۹۲ - ۱۵:۳۴

گروه بین‌الملل: شهرک‌نشینان و نیروهای صهیونیستی دیروز، 4 آذرماه، بار دیگر به مسجدالاقصی حمله‌ و 4 بانوی مسلمان نمازگزار را به دلیل ورود به مسجد دستگیر کردند.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «Palestine Info»، شهرک‌نشینان افراط‌گرای صهیونیستی تحت حفاظت شدید پلیس از طریق دروازه مغاربه برای انجام آیین‌های یهودی وارد مسجدالاقصی شدند.



پلیس صهیونیستی با چک کردن کارت‌های شناسایی نمازگزاران حاضر در مسجد، 4 بانوی مسلمان را دستگیر کرد و به مرکز بازجویی فرستاد.



در همین حال، بنیاد اوقاف و میراث الاقصی اعلام کرد که کنست اسرائیل روز دوشنبه، 4 آذر، مسئله آماده باش نیروهای پلیس صهیونیستی برای حفاظت از شهرک‌نشینان صهیونیستی به هنگام اجرای آیین‌های یهودی در روز جشن هانوکا را مورد بررسی قرار داد.



بنیاد الاقصی اعلام کرد: در این نشست نمایندگان سرویس‌های اطلاعاتی اسرائیل، پلیس، وزارت امور دینی، وزارت امور خارجه و سازمان ساخت معبد اسرائیل و دیگر سازمان‌های مرتبط با ساخت معبد صهیونیست‌ها حضور داشته‌اند.



جشن یهودیان از فردا شب، 6 آذر، آغاز می‌شود و به مدت 9 شب ادامه خواهد یافت.