صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۲۵۹۲۰
تاریخ انتشار : ۱۰ آذر ۱۳۹۲ - ۱۱:۵۶

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: دوره آموزشیار قرآن در مؤسسه حضرت رقیه(س) بوشهر آغاز شده است و تا یک ماه و نیم آموزشی ادامه می‌یابد.

سلیمه باقر‌تاش، مدیرعامل مؤسسه حضرت رقیه(س) بوشهر در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اعلام این خبر گفت: کلاس‌های آموزشیار حفظ قرآن از 4 آذرماه در مؤسسه حضرت رقیه(س) بوشهر آغاز شده است و تا 7 هفته ادامه می‌یابد.
وی در ادامه بیان کرد: شرکت‌کنندگان در این دوره 15 نفر هستند که سه جلسه در هفته روزهای شنبه، سه‌شنبه و چهارشنبه در این کلاس‌ها شرکت می‌کنند.
باقرتاش تصریح کرد: در این دوره فراگیران با روش کلاسداری حفظ قرآن، احکام عمومی و قرآنی، فصیح‌خوانی قرآن و حفظ جزء 30 قرآن توسط ماه‌نساء علیپور، سیده اعظم حسینی و ندا خوشابی آشنان می‌شوند.
مدیرعامل مؤسسه حضرت رقیه(س) بوشهر در پایان خاطرنشان کرد: در پایان دوره آزمون کتبی و عملی برگزار می‌شود و کسانی که بتوانند حد نصاب نمره قبولی را کسب کنند گواهینامه خود را از سوی سازمان تبلیغات اسلامی دریافت خواهند کرد.