صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۲۵۹۹۸
تاریخ انتشار : ۱۰ آذر ۱۳۹۲ - ۱۳:۱۵

گروه سیاسی: امام جمعه چرام گفت: با توجه به اهداف شوم استکبار جهانی در زمینه جدایی جوانان از باورهاواعتقادات دینی برگزاری گفتمان دینی جهت مقابله با ترفندهای دشمنان نقش مهمی دارند.


حجت‌الاسلام جعفر طزری، امام جمعه چرام در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه ‌و بویراحمد، گفت: تقویت تفکر دین باوری ‌بین نسل جوان خصوصاً دانش‌آموزان این مقطع تحصیلی موجبات سلامت روحی و روانی در جامعه و جلوگیری از ناهنجاری‌های اجتماعی را فراهم می‌کند.



وی توجه خاص به تهدیدات و فعالیت‌های فرهنگی دشمنان را متذکر شد و اظهار کرد: دشمنان ما برای جدایی جوانان از دین مبین اسلام و انحراف در احکام و دستورات الهی و هویت دینی مذهبی مسلمانان تلاش‌های زیادی می‌کنند و با ترویج الگوهای ملحد غربی درصدد بروز آئین‌ها و فرقه‌های ذاله و ضد‌دین، جهت تضعیف باورهای دینی ما هستند، که این خود بخشی از برنامه‌های فرهنگی دشمنان است.



امام جمعه چرام برگزاری گفتمانی دینی را ضروری دانست و خاطرنشان کرد: با توجه به اهداف شوم استکبار جهانی در زمینه جدایی جوانان از باورها و اعتقادات دینی برگزاری این گفتمان جهت مقابله با ترفندهای دشمنان در راستای جدایی جوانان از هویت فرهنگی می‌تواند راه‌های ترویج این فرهنگ خانمان‌سوز را گرفته و همواره این تهدیدها را به فرصت تبدیل کرده و ما باید برای ترویج فرهنگ معارف دینی از هیچ گونه تلاشی دریغ نکنیم.