صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۲۶۰۷۸
تاریخ انتشار : ۱۰ آذر ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۹

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: دوره تربیت مربی حفظ قرآن از هفته پایان آذرماه جاری در مؤسسه غدیر گچساران آغاز می‌شود.


سعید محمودی، مدیرمسئول مؤسسه غدیر گچساران در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، در رابطه با برگزاری این دوره آموزشی، گفت: دوره تربیت مربی حفظ قرآن با توجه به اهمیت آموزش حفظ قرآن در جامعه از هفته پایان آذرماه جاری در مؤسسه غدیر گچساران آغاز می‌شود.



وی اظهار کرد: کلاس‌های آموزشی این دوره به‌مدت یک هفته و ویژه بانوان برگزار می‌شود و در حال حاضر 28 نفر از علاقه‌مندان برای شرکت در این کلاس‌های آموزشی ثبت نام کرده‌اند.



محمودی عنوان کرد: علاقه‌مندان برای شرکت در کلاس‌های آموزشی این دوره باید در کلاس‌های پیش‌نیاز که شامل آموزش ترجمه و مفاهیم مقدماتی و تجوید قرآن است، شرکت کنند.



مدیرمسئول مؤسسه غدیر گچساران با اشاره به این که این مؤسسه اهتمام بسیاری در زمینه برگزاری دوره‌های تربیت مربی قرآن دارد، خاطرنشان کرد: از دیگر شرایط برای شرکت در این دوره این است که علاقه‌مندان برای شرکت در این دوره باید حافظ 10 جزء قرآن باشند.