صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۲۶۰۸۸
تاریخ انتشار : ۱۰ آذر ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۳
رهبر جمعیت اهل‌بیت(ع) اندونزی:

شعب خارجی: جلال‌الدین رحمت در دیدار با رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران گفت: مکتب اهل‌بیت(ع) مکتب صلح، دوستی و هم‌زیستی مسالمت‌آمیز است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) شعبه شرق آسیا، در این دیدار جلال الدین رحمت، رهبر جمعیت اهل‌‌بیت(ع) اندونزی اظهار کرد: امروز لازم است همه مسلمانان نسبت به عوامل تفرقه‌انگیز هوشیار باشند.
وی در ادامه افزود: ما در کشور بزرگ اندونزی لازم است با حفظ اتحاد کوشش کنیم کوچک‌ترین خدشه‌ای به امنیت ملی وارد نشود ضمن اینکه بر همه عالمان دینی و مسلمانان واجب است نعمت امنیت را غنیمت بدانند و اجازه ورود به افراطی‌ها را ندهند.
جلال‌الدین رحمت  خاطر نشان کرد: مکتب اهل بیت(ع) مکتب صلح، دوستی، تحمل مخالف و هم‌زیستی با همه انسان‌هاست و امروزه بیش از هر زمان دیگر همه مسلمانان نیازمند به عبرت گیری از تاریخ به خصوص تاریخ اسلام هستند.
ابراهیمیان، رایزن فرهنگی ایران نیز بر همدلی همه مسلمانان به خصوص مسلمانان مذاهب مختلف در اندونزی تحت پرچم لا اله الا الله و محمد رسول الله(ص) تأکید کرد و گفت: قطعاً حوادثی شبیه حادثه اخیر در بیروت، قلوب دشمنان را شاد و دل‌های مسلمانان، مؤمنان و آزادگان را غمگین می‌کند.
وی اظهار امیدواری کرد با هم‌زیستی مسالمت‌آمیز همه گروه‌های اسلامی در اندونزی، کوچکترین ضربه‌ای به اتحاد و آرامش اندونزی وارد نشود.