صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۲۹۹۴۷
تاریخ انتشار : ۱۲ آذر ۱۳۹۲ - ۱۲:۴۲
به همت مدرسه معصومیه؛

گروه اندیشه: سلسله درس‌گفتارهای «سلوک ذیل شخصیت امام خمینی(ره)»، به همت مدرسه معصومیه و با سخنرانی اصغر طاهرزاده برگزار می‌شود.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)،‌ سلسله درس‌گفتارهای «سلوک ذیل شخصیت امام خمینی» با سخنرانی اصغر طاهرزاده به همت مدرسه معصومیه قم، برگزار می‌شود.



براساس این گزارش، ‌این سلسله درس‌گفتارها، با هدف طرح بحث در فضای فکری انقلاب اسلامی و همچنین ارائه شرحی از کتاب «سلوک ذیل شخصیت امام خمینی» شکل گرفته است.



کتاب «سلوک ذیل شخصیت امام خمینی(ره)»،‌ صورت بسط‌یافته‌ سخنرانی اصغر طاهرزاده است که پس از آن‌که به صورت مکتوب در آمد است، طی هفده جلسه توسط وی به صورت مبسوط مورد بحث قرار گرفه است و تمامی این جلسات پس از بازبینی توسط ایشان، در قالب کتاب منتشر شده است.



این گزارش می‌افزاید: این کتاب سعی دارد ما را متوجه مبادی تفکر نماید و در همین راستا روشن می‌کند مبادی تفکر باید نه‌تنها یک تئوری مطمئن، بلکه سیره و سلوک یک شخصیت قدسی باشد که مصداق کامل آن اهل‌البیت(ع) هستند که در توصیف آن‌ها در زیارت جامعه اظهار می‌داریم: «مُحَقِّقٌ‏ لِمَا حَقَّقْتُمْ‏ مُبْطِلٌ لِمَا أَبْطَلْتُمْ؛ حق مى‌دانم آن چه را شما حق دانستید و باطل مى دانم آن چه را شما باطل دانستید».



براساس این گزارش، این مباحث که از 28 آبان‌ماه آغاز شده است، ‌19 و 20 آذرماه و ‌17 و 18 دی ماه ساعت 18 برگزار می‌شود.



همچنین، این درس‌گفتارها، در روزهای 15 و 16 بهمن‌ماه و 13 و 14 اسفندماه نیز برقرار خواهد بود که ساعت برپایی آن، متعاقباً اعلام خواهد شد. علاقه‌مندان جهت شرکت در این مباحث می‌توانند به نشانی قم، سالن همایش‌های مدرسه معصومیه مراجعه نمایند.