صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۳۴۲۲۹
تاریخ انتشار : ۱۶ آذر ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۳

گروه اجتماعی: با توجه به وجود ظرفیت‌های خالی در گروه‌های عمره اعزامی، دارندگان اسناد عمره مفرده با اولویت ۳۰۱ تا ۴۰۰ می‌توانند تا 30 دی ماه نسبت به نام‌نویسی در ظرفیت خالی گروه‌های یادشده، اقدام کنند.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) روابط عمومی سازمان حج و زیارت طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد: با عنایت به وجود ظرفیت‌های خالی در گروه‌های عمره اعزامی تا 30 دی ماه 1392  در برخی استان‌های کشور، دارندگان اسناد عمره مفرده با اولویت ۳۰۱ تا ۴۰۰ مربوط به ثبت‌نام عمومی سال ۱۳۹۰، می‌توانند نسبت به نام‌نویسی در ظرفیت خالی گروه‌های یادشده، اقدام کنند.



یادآوری می‌شود: دارندگان اسناد سپرده‌گذاری با اولویت‌های فوق برابر با شرایط درج شده در اطلاعیه‌های حج و زیارت استان‌ها، می‌توانند با مراجعه به دفاتر مجاز زیارتی در سطح استان محل سکونت خود، نسبت به ثبت‌نام در کاروان‌ها و اعزام به سرزمین وحی اقدام کنند.



لازم به توضیح است: امکان ثبت نام اولویت‌های یادشده در گروه‌های اعزامی تا پایان دی ماه ۹۲ در هر استان، منوط به وجود ظرفیت خالی در کاروان‌های استان مربوطه بوده و ثبت نام مذکور بلافاصله بعد از تکمیل ظرفیت این کاروان‌ها متوقف می‌شود.