صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۳۶۷۹۶
تاریخ انتشار : ۱۹ آذر ۱۳۹۲ - ۱۲:۴۹

گروه هنر: در چهاردهمین شب از برگزاری ویژه‌برنامه «پرده عشاق» در فرهنگسرای بهمن از رضا لنکرانی، پیشکسوت تعزیه‌خوانی تجلیل خواهد شد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی فرهنگسرای بهمن، پنجشنبه این هفته 21 آذر، چهاردهمین شب از ویژه‌برنامه «پرده عشاق» برگزار خواهد شد و در آن از رضا لنکرانی، یکی از پیشکسوتان تعزیه‌خوانی تجلیل به عمل خواهد آمد.



در این برنامه که از ساعت 18 تا 21 در تالار نغمه فرهنگسرای بهمن برگزار خواهد شد محمدعلی قندهاری، معاون فرهنگی سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران به همراه تعدادی از مدیران فرهنگی این منطقه از شهرداری تهران و جمعی از هنرمندان نمایش‌های آئینی و سنتی و همچنین مسئولان انجمن تعزیه ایرانیان حضور خواهند داشت.



سخنرانی داوود فتحعلی‌بیگی از پیشکسوتان عرصه هنرهای آئینی و مذهبی، شعرخوانی آئینی عبدالجبار کاکایی، پرده‌خوانی رسول میزراعلی از جمله بخش های این آئین تجلیل است.



یادآور می‌شود، ویژه‌برنامه «پرده عشاق» به منظورگسترش فضایل اخلاقی ومعرفی و تکریم مفاخر و نخبگان در قالب شعرخوانی عاشورایی، مداحی، تعزیه‌خوانی و تصویرگری و تجلیل از پیرغلامان، پیشکسوتان و خادمان سرشناس اباعبدالله(ع) از 8 آذر تا 2 دی در فرهنگسرای بهمن در حال برگزاری است.