صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۳۶۸۶۲
تاریخ انتشار : ۱۹ آذر ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۴
رئیس جمعیت هلال احمر در گفت‌وگو با ایکنا مطرح کرد:

گروه سلامت: رئیس جمعیت هلال احمر با اشاره به تامل بیشتر برای احداث دو بیمارستان تخصصی چشم و کلیه در نجف و کربلا، گفت: احداث این دو بیمارستان تخصصی نیازمند مطالعه بیشتری است و در مورد تاسیس آن‌ها مجددا تصمیم‌گیری می‌شود.


محمد فرهادی، رئیس جمعیت هلال احمر در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با اشاره به اینکه احداث دو بیمارستان تخصصی چشم و کلیه در نجف و کربلا در دست بررسی مجدد قرار دارد، گفت: احداث این دو بیمارستان تخصصی نیازمند فکر بیشتر است و در مورد تاسیس آنها مجددا تصمیم‌گیری می‌شود.



ابراز تعجب نسبت به وظیفه هلال احمر برای ساخت بیمارستان تخصصی در عراق



 وی با ابراز تعجب نسبت به اینکه آیا احداث این دو بیمارستان واقعا وظیفه ما است، افزود: احداث این دو بیمارستان تخصصی چشم‌پزشکی و دیالیز که پیش از این نسبت به آغاز عنملیات احداث و کلنگ‌زنی آنها در نجف و کربلا اطلاع‌رسانی شده بود در دست مطالعه است.



فرهادی با اشاره به اینکه قطعه‌زمینی به منظور احداث این دو بیمارستان در نظر گرفته شده بود، افزود: قرار است تیمی به منظور انجام مطالعات و بررسی‌های بیشتر به منطقه اعزام شوند، زیرا علاوه بر تامین زمین و مکان‌یابی، تامین منابع نیز از اهمت برخوردار است که باید مطالعاتی در مورد ضرورت احداث این دو بیمارستان توسط ما انجام شود.



آغاز اقدامات برای احداث درمانگاه در کربلا



وی در ادامه با اعلام اینکه اقدامات مربوط به احداث یک درمانگاه در کربلا انجام شده و نقشه‌های مربوط به آن تهیه شده است، افزود: شرکت بازسازی عتبات عالیات احداث، ساخت و اجرای عملیات احداث این درمانگاه را به عهده گرفته‌ و ما نیز نقشه‌های آن را آماده کرده‌ایم که به زودی عملیاتی می‌شود.



فرهادی افزود: مجوزهای احداث این درمانگاه باید از شهرداری منطقه اخذ می‌شد که بر اساس پی‌گیری‌های هفته جاری هزینه‌های اخذ مجوز نیز داده شده و به زودی احداث این درمانگاه در فضایی به مساحت 300 متر در کربلا آغاز می‌شود.



تامین منابع تجهیز پلی کلینیک در نجف اشرف



وی افزود: هتلی نیز در نجف اشرف پیش از این خریداری شده بود و بخشی از اعتبارات آن مانده بود که منابع آن را تامین و پرداخت کردیم تا تمامی آن هتل دراختیار ما قرار گیرد و دو طبقه آن به درمانگاه تبدیل و به عنوان پلی کلینیک مورد استفاده قرار می‌گیرد تا امکان انجام جراحی‌های سرپایی نیز فراهم شود.



بهره‌مندی از هتل برای اسکان زوار ایرانی



فرهادی افزود: دیگر بخش‌های این ساختمان به عنوان هتل و برای اسکان زوار ایرانی مورد استفاده قرار می‌گیرد.



بررسی مجدد احداث بیمارستان‌های تخصصی



وی تصریح کرد: عملیات ساخت دو بیمارستان تخصصی چشم‌پزشکی و کلیه در نجف و کربلا در دست بررسی و مطالعه مجدد قرار دارد و خبرهای مربوط به آنها متعاقبا اعلام می‌شود.