صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۳۷۳۵۷
تاریخ انتشار : ۲۰ آذر ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۵

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: ثبت نام کلاس‌های آموزش تاریخ ادیان اسلام، از اول آبان‌ماه در مؤسسه فهیم تهران آغاز شده است.


فاطمه حسینی، مدیر مؤسسه فهیم تهران در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، در رابطه با برگزاری این کلاس‌های آموزشی، گفت: ثبت نام کلاس‌های آموزش تاریخ ادیان اسلام، از اول آبان‌ماه در مؤسسه فهیم تهران آغاز شده است و تا به حد نصاب رسیدن تعداد قرآن‌آموزان ادامه دارد.



وی اظهار کرد: مقرر شده است این کلاس‌های آموزشی به‌مدت یک روز در هفته در این مؤسسه قرآنی برگزار شود و حد نصاب تشکیل این کلاس‌ها، 20 قرآن‌آموز است.



حسینی عنوان کرد: ارائه جزوه و بسته‌های آموزشی و تربیت محققان برجسته در این زمینه نیز در دستور کار این مؤسسه قرآنی قرار دارد.



مدیر مؤسسه فهیم تهران خاطرنشان کرد: همچنین در این مؤسسه قرآنی تاکنون تحقیقاتی در زمینه ائمه معصومین(ع)، خانواده‌های آسمانی، احسان و نیکوکاری به والدین و غیره انجام شده است.