صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۴۲۷۸۴
تاریخ انتشار : ۲۴ آذر ۱۳۹۲ - ۱۵:۳۰

گروه اجتماعی: معاون آموزش و پرورش همدان گفت: کتاب راهنمای تدریس «تفکر و سبک زندگی» در تمام مدارس دوره اول متوسطه توزیع می‌شود و این کتاب در برنامه درسی دانش‌آموزان این پایه قرار گرفته است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان، حسن مظاهری، معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان همدان شنبه، 23 آذر در جمع خبرنگاران گفت: کتاب راهنمای تدریس «تفکر و سبک زندگی» در تمام مدارس دوره اول متوسطه توزیع می‌شود و این کتاب در برنامه درسی دانش‌آموزان این پایه قرار گرفته است.
وی افزود: بر اساس عمل به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر توجه به سبک و شیوه زندگی در کتب درسی، کتاب جدیدی تحت عنوان تفکر و سبک زندگی برای پایه هفتم دوره اول متوسطه در برنامه درسی دانش‌آموزان این پایه قرار گرفته است.
مظاهری بیان کرد: تفکر و تعقل از طریق ایجاد چالش در فرآیند آموزش، تفکر اصولی و تعامل ساختاری به رشد فردی، تأمل در خود، انعطاف، ارزیابی ایده‌ها و اعمال خود، کسب مهارت‌های اجتماعی کمک می‌کند و در نهایت سبب می‌شود تا فرد رفتار حکیمانه و خرد ورزانه‌ای از خود بروز دهد.
وی ابراز کرد: در کتاب تفکر و سبک زندگی، فعالیت‌های آموزشی این درس در قالب موضوعات مختلف به گونه‌ای انتخاب شده است که به دانش‌آموز کمک می‌کند در مورد سبک زندگی خود و دیگران فکر کند و آگاهانه مناسب‌ترین سبک را برای زندگی خود انتخاب کند.
مظاهری گفت: از جمله محور‌های کتاب تفکر و سبک زندگی خود‌آگاهی، اعتماد به نفس، درک خود پنداره، مهارت‌های مدیریت هیجانات و حفظ بهداشت روانی، اصلاح روابط بین فردی، مهارت‌های مطالعه و یادگیری، مدیریت زمان، مهارت های برقراری روابط مؤثر، مهارت‌های حجاب و عفاف غلبه بر چالش های روزمره زندگی است.
معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان همدان افزود: با توجه به محوریت نقش معلم در تدریس کتاب مذکور، دوره توجیه ضمن خدمت آن توسط معاونت پژوهش در تابسان سال جاری برگزار گردید و همچنین از سوی سرگروه‌‌های پرورشی ادارات تابع کارگاه ‌های آموزشی در جهت کسب مهارت‌های لازم برای درس مذکور برگزار گردیده است.