صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۴۳۵۳۴
تاریخ انتشار : ۲۶ آذر ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۱

گروه اجتماعی: با هدف توسعه و ترویج فرهنگ حجاب و عفاف و آشنایی بیشتر جوانان با فرهنگ غنی اسلامی نمایشگاهی با عنوان «حجاب و عفاف» در شهرستان میاندوآب برپا شد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی،  نمایشگاهی با عنوان «حجاب و عفاف»  با هدف توسعه و ترویج فرهنگ حجاب و عفاف و آشنایی بیشتر جوانان با فرهنگ غنی اسلامی از امروز سه‌شنبه، 26 آذر در دبیرستان نهضت این شهرستان و با همکاری دانش‌آموزان برپا شده است



این نمایشگاه در قالب 12 غرفه مختلف در زمینه طراحی حجاب، لباس و انواع الگوهای مختلف اسلامی و دینی برای بازدید عموم ترتیب یافته است.



غرفه‌های نوشت‌افزار با طرح‌های مختلف ایرانی بر روی انواع نوشت‌افزار، احادیث و نوشته‌هایی در رابطه با فرهنگ حجاب و عفاف از دیگر بخش‌های این نمایشگاه است.



بخش دیگری از این نمایشگاه به مطالب و توصیه‌هایی در راستای برنامه‌های فرهنگی دشمنان برای مقابله با فرهنگ حجاب و عفاف در ایران اسلامی با ترویج الگوهای غلط دینی و غربی اختصاص یافته و به مدت چهار روز برای بازدید عموم دایر است.