صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۴۳۶۶۵
تاریخ انتشار : ۲۶ آذر ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۹
با هدف ارائه معیارهای درست؛

گروه اجتماعی: کارگاه آموزشی ازدواج موفق و معیارهای شناخت همسر به‌مناسبت گرامیداشت هفته پژوهش در دانشگاه آزاد اسلامی خوی برگزار شد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، مجید قربانعلی‌پور، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی خوی پیش از ظهر امروز سه‌شنبه، 26 آذر در کارگاه آموزشی ازدواج موفق با اشاره به اینکه یکی از مسائل مهم جوانان در آستانه ازدواج، چگونگی برخورد و نتیجه‌گیری درست در انتخاب همسر دلخواه و شایسته است، گفت: آشنا نبودن جوانان و دانشجویان با مباحث بنیادی زندگی مشترک از جمله آسیب‌های ازدواج دانشجویی است.



وی شناخت همراه با آگاهی و بینش صحیح طرفین از یکدیگر قبل از ازدواج را یک ضرورت دانست و گفت: در مرحله اولیه انتخاب همسر، باید حساسیت را کنار گذاشت عشق و علاقه از روی احساس به تنهایی نمی‌تواند ملاکی برای ازدواج باشد و باید معیارهای اسلامی را در انتخاب همسر در نظر گرفت.



عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی خوی به روابط دوستانه دختر و پسر و تأثیر آن در زندگی مشترک جوانان، شرایط لازم و مناسب جهت ازدواج جوانان پرداخت و توضیحاتی در خصوص موارد فوق بیان کرد.



یادآور می‌شود، این کارگاه آموزشی در ادامه با پرسش و پاشخ دانشجویان شرکت‌کننده در کارگاه پایان یافت.