صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۴۳۷۷۲
تاریخ انتشار : ۲۶ آذر ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۲

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: محفل انس با قرآن، یکشنبه، اول دی‌ماه سال‌ جاری در مؤسسه ام‌ابیها(س) ورامین برگزار می‌شود.


فاطمه فتحی، مدیر مؤسسه ام‌ابیها(س) ورامین در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در رابطه با برگزاری این مراسم معنوی، گفت: محفل انس با قرآن، یکشنبه، اول دی‌ماه سال‌ جاری با همکاری هیئت محبان حضرت ابوالفضل(ع) در مؤسسه ام‌ابیها(س) ورامین برگزار می‌شود.



وی با اشاره به این که این مراسم ویژه عموم افراد برگزار می‌شود، اظهار کرد: شرکت‌کنندگان در این مراسم علاوه بر قرائت قرآن با درک معنا و مفهوم آیات کلام وحی آشنا می‌شوند.



فتحی عنوان کرد: این مؤسسه قرآنی اهتمام بسیاری در زمینه برگزاری محافل انس با قرآن دارد و در مناسبت‌های دینی و مذهبی با دعوت از حافظان و قاریان برتر قرآن اقدام به برگزاری محافل قرآنی می‌کند.



مدیر مؤسسه ام ابیها(س) ورامین خاطرنشان کرد: برگزاری گفتمان‌های دینی و همچنین جلسات پاسخگویی به سؤالات دینی در دستور کار این مؤسسه قرآنی قرار دارد.