صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۴۴۱۱۰
تاریخ انتشار : ۲۷ آذر ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۸

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: ثبت نام مسابقه «راه روشن» با همکاری اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی کشور در مؤسسات قرآنی تمامی استان‌ها آغاز شد.

علیرضا احمدی، سخنگوی اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی کشور در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اعلام این خبر گفت: ثبت نام مسابقه «راه روشن» با همکاری اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی کشور در مؤسسات قرآنی تمامی استان‌ها آغاز  شد. مهلت ارسال پاسخنامه 24 بهمن‌ماه جاری اعلام شده است و منبع این مسابقه جلد چهارم کتاب «راه روشن» است.
وی با اعلام بیان اینکه این مسابقه به‌صورت حضوری و غیرحضوری برگزار می‌­شود، افزود: در پایان این جلد از کتاب، 40 سؤال چهار گزینه­‌ای با توجه به‌محتوای کتاب طراحی شده و علاقه‌مندان به شرکت در آزمون غیر‌حضوری موظف هستند پس از مطالع کتاب، پاسخنامه پایان کتاب را تکمیل و برای مؤسسه راه‌روشن به عنوان مجری طرح ارسال کنند.
احمدی اظهار کرد: هر فرد می‌­تواند در مسابقه غیر حضوری و هم در مسابقه حضوری شرکت کند که در این صورت پس از کسب امتیاز لازم نام او دوبار در قرعه قرار می­‌گیرد. 30 درصد جوائز برای شرکت‌کنندگان در آزمون غیرحضوری و 70 درصد دیگر برای شرکت‌کنندگان در آزمون کتبی حضوری در نظر گرفته شده است.
عضو هیئت مدیره اتحادیه مؤسسات قرآنی بیان کرد: تمامی مؤسسات و خانه‌های قرآن عضو اتحادیه مؤسسات قرآنی می‌توانند تعداد افراد متقاضی شرکت در این مسابقه را برای اتحادیه مؤسسات قرآنی استان خود ارسال و این اتحادیه نیز موظف است لیست تعداد را برای اتحادیه کشوری ارسال کرده و منبع در نظر گرفته شده برای این مسابقه را دریافت کنند.
وی با بیان اینکه جوائز این دوره از مسابقات شامل 110 کمک هزینه عتبات عالیات و 220 کمک هزینه سفر به مشهد است گفت: آزمون حضوری این مسابقه در یک مرحله، 25 بهمن‌ماه از ساعت 9 صبح همزمان در سراسر کشور برگزار می‌شود و افرادی که حداقل 60 امتیاز در آزمون حضوری را کسب کنند در قرعه‌کشی شرکت داده می‌شوند.