صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۴۴۸۷۵
تاریخ انتشار : ۳۰ آذر ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۶
حجت‌الاسلام نیساری:

گروه اجتماعی: رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی آذربایجان‌ غربی گفت: حضرت سیدالشهدا(ع) در جریان عاشورا بیش از هر چیز بر اقتدار و عظمت اسلام ناب محمدی تأکید داشت.


حجت‌الاسلام عبدالرحیم نیساری، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی آذربایجان‌ غربی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان‌ غربی، گفت: رفتاری که امام حسین(ع) در جریان عاشورا بدان تأکید بیشتری داشت مسئله اقتدار اسلام ناب محمدی بود یعنی چیزی که در میدان، حق است این حقانیت خود را با اقتدار بتواند ثابت کند و از اسباب و مسیرهای گوناگون برای احقاق حق خود استفاده کند.



وی افزود: حضرت سیدالشهدا(ع) وقتی از مدینه حرکت کرد و خطبه خواند، به حرم پیامبر(ص) رسید و از رفتار برخی امت خود گله کرد و سپس جد بزرگوارش را در عالم رؤیا دید که فرمود یا حسین خدا می‌خواهد که شما را شهید و فرزندانت را اسیر ببیند؛ بنابراین اگر می‌خواهی اسلام زنده بماند باید در این مسیر قیام کنید.



وی ادامه داد: امام حسین(ع) از مدینه خارج شد که مجبور به بیعت با یزید نشود و حتی وقتی شنید برخی افراد مسلح خواستار ریخته خون امام حسین(ع) شدند ایشان حج خود را نیمه تمام گذاشت و به سمت کربلا حرکت کرد تا حرمت حرم خداوند شکسته نشود و خونریزی در حرم امن الهی اتفاق نیافتد.



حجت‌الاسلام نیساری عنوان کرد: امام حسین(ع) در مسیر خود به کربلا سخنرانی‌های متعددی ایراد فرمود و بر پافشاری بر حقانیت اهل بیت(ع) و اینکه دین پیامبر اسلام(ص) به دست یزید در حال نابودی است، تأکید فرمود و لزوم احیای امر به معروف و نهی از منکر را متذکر شد.



رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی آذربایجان‌ غربی گفت: امام حسین(ع) حتی پیش از آغاز جنگ با بنی امیه در برابر عمر سعد مذاکره و گفت‌وگو کرد تا از بروز جنگ و خونریزی جلوگیری کند اما عمر سعد نتوانست خود را تسلیم این مباحث کند؛ چرا که تاج و تختی که به وی داده بودند مانع از تصمیم وی بر جلوگیری از جنگ شد.



وی تأکید کرد: امام حسین(ع) شهیدی بود که حتی سر مبارکش در بالای نی نیز سخن گفت تا شاید دل سنگ شده‌ای را به سمت خود هدایت کند اما برخی این سعادت را نداشتند که به سمت حق حرکت کنند.



رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی آذربایجان‌ غربی اظهار کرد: در فتنه سال 1388 برخی در روز عاشورا در حق امام حسین(ع) ظلم کرده و حرمت این روز را شکستند و پس از 4 سال نیز لیاقت برگشت و اقرار به خطای خود نیز پیدا نکرده‌اند.