صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۴۵۱۵۵
تاریخ انتشار : ۳۰ آذر ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۱

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: دوره آموزش حفظ قرآن ویژه مربیان به‌صورت نیمه‌حضوری در جامعة‌القرآن اردستان برگزار می‌شود.


معصومه زائری، مدیرمسئول جامعة‌القرآن اردستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، در رابطه با برگزاری دوره آموزشی، گفت: دوره آموزش حفظ قرآن ویژه مربیان به‌صورت نیمه حضوری در جامعة‌القرآن اردستان برگزار می‌شود، کلاس‌های آموزشی این دوره هر دو هفته یک بار در این مرکز قرآنی برگزار می‌شود.



وی اظهار کرد: این کلاس‌‌های آموزشی ویژه بانوان برگزار می‌شود و شرکت‌کنندگان در این کلاس‌ها تاکنون موفق به حفظ 5 و 15 جزء قرآن شده‌اند.



زائری عنوان کرد: با برگزاری این دوره، هماهنگی و انسجام در زمینه آموزش حفظ قرآن ایجاد می‌شود و حاقل تعداد شرکت‌کنندگان در این کلاس‌ها 12 قرآن‌آموز است.



وی بیان کرد: این دوره ویژه مربیانی که دارای محفوظات قرآنی و تجربه تدریس بیشتری هستند و در حال حاضر در مؤسسات قرآنی به تدریس مشغولند، برگزار می‌شود.



مدیرمسئول جامعة‌القرآن اردستان خاطرنشان کرد: در پایان این دوره نیز از شرکت‌کنندگان آزمون کتبی و شفاهی به‌عمل می‌آید و به برترین‌ها از سوی جامعة‌القرآن اردستان گواهینامه اعطا می‌شود.