صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۴۵۴۲۶
تاریخ انتشار : ۰۱ دی ۱۳۹۲ - ۰۹:۰۸
حجت‌الاسلام مقدم:

گروه اجتماعی: معاون آموزشی حوزه‌های علمیه آذربایجان غربی گفت: بنیان اصلی و روح جاری در فعالیت‌های حوزوی تربیت و تهذیب نفس است.


حجت‌الاسلام حبیب مقدم، معاون آموزشی حوزه‌های علمیه آذربایجان غربی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از  آذربایجان غربی، گفت: امسال در عرصه ارتقای پژوهش‌های حوزوی در استان برنامه‌ریزی‌های خوبی انجام شده است و در همین راستا بودجه مناسبی برای تحقق اهداف آن اختصاص یافته که نسبت به سال‌های گذشته رشد داشته است.



وی یکی از اقدامات در خصوص افزایش کیفیت تحقیق و پژوهش طلاب را برگزاری المپیاد علمی طلاب شمال‌غرب کشور به میزبانی استان آذربایجان غربی ذکر کرد و افزود: این المپیاد در مرحله نهایی اجرای خود قرار دارد و برگزیدگان بخش پژوهش محور مرحله نهایی پس از اعلام نظر هئیت داوران که دو نفر از داوران استانی هستند اعلام شدند.



وی تصریح کرد: از آنجا که روح اصلی حوزه‌های علمیه تربیت و تهذیب نفس است طبیعی است که در این حوزه نیز برنامه‌های تربیتی و اخلاقی خاصی درنظر گرفته شده است تا از سوی مراکز حوزوی برای طلاب اجرا شود.



این مقام مسئول استفاده از اساتید برجسته استانی و در صورت امکان حضور از اساتید کشوری در جلسات اخلاق هفتگی مراکز حوزوی و همچنین استفاده از مشاوران مجرب برای تقویت بنیه اخلاق دینی و تربیتی طلاب را از جمله این برنامه‌ها ذکر کرد.



حجت‌الاسلام مقدم در پایان گفت: به‌زودی در مراکز علمیه هشت‌گانه استان مجلات تخصصی علمی برای انعکاس فعالیت‌ها و دستاوردهای پژوهشی طلاب راه‌اندازی می‌شود.