صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۴۶۲۴۲
تاریخ انتشار : ۰۳ دی ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۶
حجت‌الاسلام قندی عنوان کرد:

گروه حوزه‌های علمیه: معاون فرهنگی حوزه‌های علمیه خواهران کشور با تاکید بر لزوم تبیین بایسته‌های طلبگی برای طلاب جوان عنوان کرد: باید با برنامه‌ریزی مدون مشخص شود خروجی حوزه چه شاخصه‌هایی باید داشته باشد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، نشست معاونین فرهنگی مدارس علمیه خواهران استان کرمان در محل این مدیریت برگزار شد.



حجت‌الاسلام محمد‌تقی قندی، معاون فرهنگی حوزه‌های علمیه خواهران کشور در این نشست گفت: حوزه‌های علمیه دست به دست توسط علما پاسداری و توسط شهدا آبیاری شده تا به دست ما رسیده است.



وی افزود: باید در حوزه‌های علمیه برنامه‌ها هدف‌گذاری شود تا مشخص شود خروجی حوزه چه شاخصه‌هایی باید داشته باشد.



حجت‌الاسلام قندی خطاب به طلاب در مورد حجاب و عفاف گفت: حجاب طلبه‌ها نباید از حجاب متدینین شهر خود کمتر باشد و قرار نیست مخالف جامعه حرکت کنند.



معاون فرهنگی حوزه‌های علمیه خواهران ادامه داد: طلاب در زمینه حجاب باید پیشرو در جامعه باشند زیرا طلاب به عنوان الگو در جامعه مطرح هستند.



وی به فعالیت معاونین فرهنگی در مدارس علمیه اشاره کرد و افزود: کار اصلی معاون فرهنگی توجه به امور اخلاقی طلبه‌ها است و امور اجرایی در مرحله بعد قرار دارد.