صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۴۶۶۸۴
تاریخ انتشار : ۰۴ دی ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۷

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: آزمون شفاهی ویژه حافظان قرآن زیر 12 سال دردو گروه بانوان و آقایان در مؤسسه زلال نور تربت حیدریه برگزار شد.


محمدجواد اسماعیل‌زاده، مدیرمسئول مؤسسه زلال نور تربت حیدریه در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، گفت: آزمون شفاهی ویژه حافظان قرآن زیر 12 سال دردو گروه بانوان و آقایان، روز سه‌شنبه سوم دی‌ماه در مؤسسه زلال نور تربت حیدریه برگزار شد.



وی اظهار کرد:  این آزمون از ساعت 8 صبح  توسط چهار داور حفظ شروع شد ونتایج این آزمون به استان اعلام می‌شود و گواهینامه حفظ برای حافظان قرآن صادر خواهد شد.



اسماعیل‌زاده با اشاره به این که تقریباً 160 قرآن‌پژوه زیر 12 سال در این آزمون شرکت کردند، افزود: توسعه فعالیت قرآنی و تربیت حافظان قرآن موجب بارور شدن و تعالی جامعه است و انس با قرآن در هر سنی مخصوصاً سنین کودکی و نوجوانی سبب تبیین مفاهیم قرآنی در ذهن فرد شده و وی را در برابر هجمه‌های فرهنگی دشمنان اسلام مصون می دارد.



مدیرمسئول مؤسسه زلال نور با بیان اینکه سنی که برای حفظ قرآن توصیه شده، سنین کودکی و نوجوانی است، تصریح کرد: حفظ قرآن در سنین کودکی و نوجوانی موجب ایجاد یک تحول ارزشی در کودک می‌شود.