صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۴۷۵۴۱
تاریخ انتشار : ۰۷ دی ۱۳۹۲ - ۱۰:۲۸

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: جلسه هم‌اندیشی اساتید قرآن هر ماه یک بار با حضور 20 نفر از اساتید و مربیان قرآن در مؤسسه قرآن و عترت طه مشهد برگزار می‌شود.


حسین الوندی، مدیرمسئول مؤسسه قرآن و عترت طه مشهد در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، در رابطه با برگزاری این جلسات، گفت: جلسه هم‌اندیشی اساتید قرآن در راستای ارتقای علمی و فنی اساتید هر ماه یک بار با حضور 20 نفر از اساتید و مربیان قرآن در مؤسسه قرآن و عترت طه مشهد برگزار می‌شود.



وی اظهار کرد: از جمله مواردی که در این جلسات مورد بررسی قرار می‌گیرد، می‌توان به ایجاد پایگاه‌های قرآن و معرفی مؤسسات قرآنی برتر به‌عنوان الگو اشاره کرد.



الوندی عنوان کرد: همچنین سعی می‌شود در این جلسات، خدمات و امکانات رفاهی اساتید قرآن مانند ایجاد صندوق قرض‌الحسنه برای مربیان قرآن، فراهم کردن فضای تفریحی و ورزشی مورد بررسی قرار گیرد.



 مدیرمسئول مؤسسه قرآن و عترت طه مشهد خاطرنشان کرد: معمولاً در رابطه با مسائلی که در این جلسات مطرح می‌شود، در جلسات بعد نظرخواهی به‌عمل می‌آید و در نهایت جمع‌بندی و تصمیم‌گیری صورت می‌پذیرد.