صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۴۷۶۵۰
تاریخ انتشار : ۰۷ دی ۱۳۹۲ - ۱۲:۱۶

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: دارالقرآن خرم‌آباد اقدام به اجرای طرح آموزش غیرحضوری قرآن در رشته ترجمه و مفاهیم قرآن کرده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، دارالقرآن خرم‌آباد به‌ منظور بهره‌مندی آحاد جامعه از آموزه‌های کلام وحی، ویژه افرادی که فرصت کافی برای شرکت در کلاس‌های حضوری آموزش قرآن را ندارند، اقدام به اجرای طرح آموزش غیرحضوری قرآن در رشته ترجمه و مفاهیم کرده است.

در راستای اجرای این طرح، دوره آموزش مفاهیم سطح 1 قرآن به‌ صورت غیرحضوری برگزار می‌شود و همچنین کلاس‌های آموزش مفاهیم سطح 2 قرآن به‌ صورت حضوری در این مؤسسه دایر است.

این دوره‌های آموزشی از اواخر آذرماه آغاز شده است و به‌ مدت سه ماه ادامه دارد و شرکت‌کنندگان در این کلاس‌ها با مفاهیم اعتقادی و بینش‌های قرآنی آشنا می‌شوند. همچنین سه نفر از مربیان قرآن این مرکز قرآنی در دوره تربیت مربی مفاهیم قرآن که در اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان برگزار می‌شود، شرکت کرده‌اند.