صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۴۸۸۳۸
تاریخ انتشار : ۰۹ دی ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۲

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: همایش «بیداری اسلامی از منظر قرآن» با حضور بیش از 100 نفر و به‌همت مؤسسه معجزه جاوید در مارلیک برگزار می‌شود.

عقیل وطن‌دوست، مدیرمسئول مؤسسه معجزه جاوید ملارد در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اعلام این خبر گفت: همایش «بیداری اسلامی از منظر قرآن» سه‌شنبه، 10 دی‌ماه از ساعت 15 تا 17 به‌همت مؤسسه معجزه جاوید در مارلیک برگزار می‌شود.
وی درادامه بیان این کرد: این همایش با حضور 100 نفر از علاقه‌مندان همزمان با سالروز رحلت پیامبر(ص) و شهادت امام حسن مجتبی(ع) در شعبه مارلیک این مؤسسه برگزار می‌شود.
وطن‌دوست تصریح کرد: این همایش ویژه بانوان است و علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر و شرکت در این همایش می‌توانند با شماره تلفن 65158989 تماس حاصل کنند.
مدیرمسئول مؤسسه معجزه جاوید ملارد خاطرنشان کرد: سخنران این همایش لیلی رسولی است و در پایان نیز به سؤالات شرکت‌کنندگان پاسخ داده خواهد شد.
وطن‌دوست اظهار کرد: این مؤسسه در نظر دارد تا طرح ختم دسته جمعی 88888 صلوات را به‌مناسبت فرارسیدن سالروز شهادت امام رضا(ع) بین قرآن‌آموزان تمامی شعب این مؤسسه اجرا کند.