صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۴۹۱۲۶
تاریخ انتشار : ۰۹ دی ۱۳۹۲ - ۱۵:۲۲

گروه سلامت: رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر از پوشش امدادی بیش از یک هزار و ۱۰۰ کیلومتر محورهای ارتباطی استان خراسان رضوی در طرح بزرگ مهر رضوان خبر داد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) پیرحسین کولیوند، رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر با اشاره به آغاز طرح مهر رضوان از 9 تا 13 دی، گفت: این طرح بزرگ که به مناسبت ایام عزاداری شهادت امام حسن مجتبی‏ (ع) و امام رضا (ع) و رحلت پیامبر اکرم (ص) در نظر گرفته شده است، با حضور بیش از 700 امدادگر از امروز صبح آغاز شد.



کولیوند به مشارکت استان‌های کرمان، سیستان و بلوچستان، یزد، هرمزگان و گلستان و سازمان امداد و نجات در این طرح متفاوت اشاره کرد و افزود: استان‌های تهران، سمنان، خراسان جنوبی و خراسان شمالی نیز در بخش پایگاه‌های جاده‌ای در این طرح همکاری دارند.



فعالیت شبانه روزی 188 پایگاه ثابت و سیار



رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با بیان اینکه بیشترین تجهیزات و امکانات در استان خراسان رضوی مستقر شده است، خاطر نشان کرد: امدادگران جمعیت هلال احمر با استفاده از 92 دستگاه آمبولانس، 126 خودرو نجات، 35 موتور سیکلت امدادی و 3 بالگرد  در 188 پایگاه ثابت و سیار به صورت شبانه روزی آماده هرگونه ارائه خدمات به زائران هستند.



کولیوند تصریح کرد: با توجه به سرما و ریزش باران‌های احتمالی‏، تمهیدات لازم برای اسکان موقت زائران نیز در نظر گرفته شده است و در حال حاضر 20 منطقه امدادی در محورهای ارتباطی استان خراسان رضوی برای اسکان زائران مهیا شده است.