صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۴۹۲۵۷
تاریخ انتشار : ۱۰ دی ۱۳۹۲ - ۱۲:۴۷
همزمان با سالروز رحلت پیامبر(ص)؛

گروه جهاد و حماسه: مراسم تشییع پیکر 5 شهید گمنام از پادگان ولیعصر(عج) تهران برگزار شد و پس از تشییع بر روی دستان شیفتگان عرصه شهادت، در میدان امام حسین(ع) تهران آرام گرفتند.


به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا)، همزمان با سالروز رحلت خاتم الانبیا(ص) و شهادت دومین اختر تابناک امامت، 5 پرستوی عاشق بر دوش شیفتگان از حسینیه فاطمه الزهرا(س) پادگان ولیعصر(عج)  تهران تشییع و در میدان امام حسین(ع) به خاک سپرده شدند.



در این مراسم که از ساعت 9 صبح آغاز شد، هزاران عزادار تهرانی پیکر این شهیدان را که به تازگی تفحص شده‌اند، تا میدان امام حسین(ع) تشییع کردند و به منزل ابدی خود سپردند تا بار دیگر نشان دهند که یاد و خاطره شهدا همیشه زنده است.



در ادامه این مراسم، حجت‌الاسلام محمدحسن ابوترابی‌‌فرد، نائب رئیس مجلس شورای اسلامی به تجلیل از ایستادگی ملت ایرا پرداخت و گفت: دفاع مقدس افتخار ایران اسلامی است و عزم و اراده سیاسی مبتنی بر بصیرت از نعمت‌های 8 سال ایستادگی ملت است.



امام حسین(ع)، افتخار شهدا است



وی ادامه داد: افتخار شهدای بزرگوار به وجود امام حسین(ع) است که با تکیه بر اعتقادات خود پای در راه دفاع از اسلام و نظام اسلامی گذاشتند. امروز نیز میدان امام حسین(ع) که تجلی بصیرت است، افتخار دارد که پذیرای 5 تن از فرزندان عاشورایی این مرز بوم باشد که در راه زنده نگهداشتن مکتب مقدس عاشورا، عزیزترین داشته خود یعنی جانشان را تقدیم کنند.



نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به تأکیدات قرآن مبنی بر اینکه «علامت اهل ایمان دل های نورانی اولیاء و یاد خدای سبحان است»، تصریح کرد: هرگز به آرزوها و آرمان‌های منطقی خود نمی‌رسیم مگر در سایه صبر و استقامت قدم برداریم. یکی از مصادیق‌ اصلی این سخن، مادران شهدا هستند چراکه آنان با صبر، استقامت و ایثارشان توانستند زمینه های پیروزی ملت ایران را فراهم سازند. نباید فراموش کرد که اگر پیکر مجروح جانبازان و همچنین صبر و پایداری آزادگان نبود، اکنون ایران اسلامی در اوج اقتدار سیاسی و در قله‌های امنیت نبود.



دفاع مقدس را فرصتی بزرگ برای ملت ایران 



وی دفاع مقدس را فرصتی بزرگ برای ملت ایران به منظور نشان دادن قدرت واقعی اسلام دانست و افزود: مقاومتی که امروزه در خاورمیانه و لبنان دیده می شود، به واسطه مقاومت ملت ایران در دوران دفاع مقدس صورت گرفته است. استکبار جهانی پس از چشیدن طمع تلخ شکست در هشت سال دفاع، تحریم اقتصادی علیه ملت ایران را در دستور کار خود قرار دادند تا این نظام اسلامی را به زانو در آورد اما هم‌اکنون نظام سلطه و دنیای استکبار، 5+1 که به اصطلاح قدرت‌های بزرگ جهانی هستند به دلیل مقاومت ملت ایران، به خضوع وادار شده‌اند.بدین ترتیب می توان گفت که استقامت و پایداری مردم زمینه ساز  گفت‌وگوی سازنده در عرصه های بین المللی است.



نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود سالروز تاریخی حماسه 9دی را مبنا قرار داد و اظهار کرد: اگر در 9 دیماه سال 1388 صبر، پایداری، استقامت گره‌ خورده با ایمان و بصیرت مردم نبود و شعار برآمده از ایمان در برابر استکبار جهانی و مزدوران داخلی و فتنه‌گران وجود نداشت، امروز تهران شاهد این اقتدار و امنیت نبود. اگر آن ایستادگی شکل نمی‌گرفت قطعا حماسه حضور 64 درصدی ملت ایران در انتخابات مجلس شورای اسلامی در اسفند 90 شکل نمی‌گرفت و چنانچه 9 دی راه را برای شکسته شدن توطئه‌های بیگانگان هموار نمی‌کرد حماسه سیاسی ملت در 24 خرداد 92 با حضور 73 درصد از ملت هوشمند، بصیر و متعهد ایران در انتخابات ریاست جمهوری به نمایش گذاشته نمی‌شد.



بندگی و بصیرت؛ عامل قرب الهی



وی افزود: دل‌هایی که با یاد حضرت حق پیام دادند، در محضر خدای سبحان در مقام بندگی قرار گرفته‌اند. در سایه این قلب پاک و نورانی که امروز در چادرهای مشکی، حجاب و پاکدامنی زنان و دختران ایرانی اسلامی تجلی یافته در سایه ایمان و عظم و اراده سیاسی مبتنی بر بصیرت ملت ایران است. چنین بصیرتی در پرتو ایمانی که در حیات فردی، خانوادگی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی ملت اسلام ظهور دارد برگرفته شده است، زیرا آنان از نعمت صبر برخوردارند. هیچ ملتی بدون دانش، معرفت و استقامت به جایگاهی دست نیافته است.



نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان سخنان خود با تکیه بر فرموده‌ای از حضرت امام حسن مجتبی(ع) مبنی بر اینکه «هرگز به آرزوها و آمال درست و منطقی خود نمی‌رسید، مگر در سایه صبر و استقامت در برابر سختی‌ها» یاد آور شد: شما در سایه صبر در سختی‌های دفاع مقدس که یک تهدید بزرگ برای امت اسلام بود آن را به یک فرصت طلایی برای تبدیل ایران به نماد قدرت اسلام و آزادی مردم عراق از زیر پوتین‌های صدام و لشکر زرهی آمریکا تبدیل کردید.



شهدای عالی‌قدر ستاره‌هایی هستند که راه عزت را به ما نشان می‌دهند



وی ادامه داد: شهدای عالی‌قدر ستاره‌هایی هستند که راه این عزت را به ما نشان می‌دهند. 5 شهیدی که امروز گام خود را بر دیدگان ما نهاده‌اند آمدند تا میدان امام حسین را با خون‌های مطهری که از عاشورا الهام گرفته‌اند این راه را نشان دهند. مردم با خدای خود پیمان ببندد و همیشه در کنار ارزشهای اسلام استوار و مقاوم بمانند. باید مزار شهدا را با رفتار و اخلاق خویش به یک مزار نورانی و ارزشهای متعالی دینی تبدیل کنیم.



شایان ذکر است که در این مراسم علاوه بر نائب رئیس اول مجلس، جمع کثیری از مردم تهران، محمدباقر قالیباف شهردار تهران، سردار کاظمینی، فرمانده سپاه محمد رسول الله، محمود احمدی‌نژاد رئیس‌جمهور سابق ایران اسلامی به همراه همسرش در میدان امام حسین(ع) حضور به هم رساندند.



گفتنی است که پیکر این شهدای بزرگوار در مناطق عملیاتی خیبر، مجنون، والفجر8 و ابوغریب به دست آمده وسن این شهدا به ترتیب 17 ساله، 18 ساله، 19 ساله، 21 ساله و 27 ساله هستند.