صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۵۰۳۶۶
تاریخ انتشار : ۱۴ دی ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۸

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: طرح «تدبر در قرآن» با حضور 30 قرآن‌آموز در مؤسسه صدرة‌المنتهی تهران اجرا می‌شود.


حمیده رهرو شرع، مدیرمسئول مؤسسه صدرة‌المنتهی تهران در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، در رابطه با اجرای این طرح آموزشی، گفت: طرح «تدبر در قرآن» با حضور 30 قرآن‌آموز در قالب دو کلاس آموزشی به‌صورت حضوری در مؤسسه صدرة‌المنتهی تهران اجرا می‌شود.



وی اظهار کرد: منظور از اجرای این طرح آموزشی، فهمیدن معنا و مفهوم کل آیات قرآن است و صرفاً به آموزش ترجمه و معنای کلمات قرآن پرداخته نمی‌شود.



رهرو شرع عنوان کرد: شرکت‌کنندگان در کلاس‌های آموزشی این طرح در حال حاضر به فراگیری معنا و مفهوم نیمه جزء 29 قرآن می‌پردازند و حمیده رهرو شرع، از اساتید قرآن برگزاری این دوره آموزشی را بر عهده دارد.



مدیرمسئول مؤسسه صدرة‌المنتهی تهران خاطرنشان کرد: طرح تدبر در قرآن طی شش مرحله اجرا می‌شود که هر مرحله به‌مدت سه ماه به‌طول می‌انجامد و دوره جدید این کلاس‌ها از اول دی‌ماه آغاز شده است.