صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۵۲۳۵۳
تاریخ انتشار : ۱۸ دی ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۹

گروه اجتماعی: کارشناس امور فرهنگی اداره تبلیغات اسلامی دیواندره گفت: بسیاری از کاستی‌های زندگی ناشی از عدم اهتمام جدی به مقوله نماز است چراکه بر اساس آیات قرآن نهی کردن انسان از فساد یکی از آثار نماز به‌شمار می‌رود.


علی‌اکبر علیخانی، کارشناس امور فرهنگی اداره تبلیغات اسلامی دیواندره در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، با اشاره به اهمیت ادای فریضه نماز، اظهار کرد: نماز صیقل‌دهنده قلب‌ها و آرامش‌دهنده درون انسان‌هاست.



وی افزود: نماز معیار و میزان تمامی اعمال ماست و نباید در انجام این فریضه واجب الهی کوتاهی کنیم زیرا که نماز نردبان مؤمن است و با اقامه آن به پله‌های بالاتر ارتقاء می‌یابد و به مقام وصال و قرب الهی نزدیک می‌شود.



کارشناس امور فرهنگی اداره تبلیغات اسلامی دیواندره با اشاره به اینکه نماز از بهترین اعمال انسان‌هاست، بیان کرد: نماز انسان را از بدی‌ها بازمی‌دارد و باعث قرب به پروردگار می‌شود.



علیخانی بیان کرد: افزایش رزق و روزی، ایجاد آرامش روحی و جسمی، بازداشتن انسان از فساد و فحشا، آبرومند بودن انسان در نزد پروردگار، خدا را در همه حال به یاد داشتن و ناظر بر اعمال خود دانستن و سعادتمند شدن در دنیا و آخرت از جمله برکات و آثار فراوان نماز در زندگی انسان است.



وی عنوان کرد: در قرآن کریم 32 مرتبه کلمه نماز و زکات کنار هم قرار گرفته که بیانگر اهمیت و جایگاه ویژه این دو فریضه الهی است و اگر نماز انسان همراه با پرداخت زکات نباشد هیچ اجری نزد خداوند ندارد.



کارشناس امور فرهنگی اداره تبلیغات اسلامی دیواندره با اشاره به آیه 45 سوره عنکبوت «إِنَّ الصَّلَاةَ تَنْهَى عَنِ الْفَحْشَاء وَالْمُنکَرِ؛ نماز از کار زشت و ناپسند باز مى‏‌دارد» یادآور شد: بسیاری از کاستی‌های زندگی فردی و جمعی ناشی از عدم اهتمام جدی به مقوله نماز است چراکه براساس آیات قرآن نهی کردن انسان از فساد یکی از آثار نماز به‌شمار می‌رود.