صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۵۲۴۴۹
تاریخ انتشار : ۱۸ دی ۱۳۹۲ - ۱۲:۴۱

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: طی بازدیدی که روز سه‌شنبه 17 دی‌ماه با حضور مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی کشور از مؤسسه نوید رحمت ورامین به‌ عمل آمد، طرح سطح‌بندی مؤسسات قرآنی مورد بررسی قرار گرفت.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، حجت‌الاسلام سیدحسین کوششی، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی کشور به همراه بهرام شیرین‌کار، مدیر شعبه شمال غرب اتحادیه مؤسسات قرآنی تهران، روز سه‌شنبه 17 دی‌ماه از مؤسسه نوید رحمت ورامین بازدید کردند و در این مراسم، موضوع معافیت مالیاتی مؤسسات قرآنی، برپایی دومین نمایشگاه دستاوردهای قرآن و سطح‌بندی مؤسسات قرآنی مورد بررسی قرار گرفت.



حجت‌الاسلام کوششی طی سخنانی در این مراسم با اشاره به برپایی نمایشگاه دستاوردهای قرآنی در تهران، گفت:  با توجه به استقبال گسترده جامعه قرآنی از نمایشگاه قرآن سال گذشته، در سال جاری نیز دومین نمایشگاه دستاوردهای قرآنی در سطح ملی برگزار خواهد شد.



وی با دعوت از همه فعالان قرآنی برای شرکت در این نمایشگاه، عنوان کرد: باید مؤسسات قرآنی فعال با توجه به روند فعالیت‌های پژوهشی شناسایی شوند و سطح‌بندی مؤسسات قرآنی یکی از اقدامات ارزشمندی بود که در زمینه فعالیت‌های قرآنی صورت پذیرفت.



همچنین جلسه فصلی سازمان تبلیغات اسلامی، روز سه‌شنبه 17 دی‌ماه با حضور مهدی رمضانی، کارشناس امور قرآنی سازمان تبلیغات اسلامی ورامین و مدیران مؤسسات و خانه‌های قرآن این شهرستان در مؤسسه نوید رحمت ورامین برگزار شد و در این جلسه عملکرد مؤسسات قرآنی این شهرستان مورد بررسی قرار گرفت.