صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۵۲۹۴۵
تاریخ انتشار : ۲۰ دی ۱۳۹۲ - ۲۳:۳۲

گروه هنر: نخستین همایش سراسری سرود آزادگان به میزبانی شرکت پالایش نفت بندرعباس برگزار شد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از هرمزگان، در این همایش 30 نفر از آزادگان دوران دفاع‌مقدس به اجرای برنامه‌های هنری پرداختند.



مسئول امور هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در جمع خبرنگاران اظهار کرد: هدف از تشکیل این گروه بازخوانی سرودها و تئاترهای اسراء در اردوگاه‌های عراق در دوران اسارت به عنوان یک سند تاریخ انقلاب و مقاومت، با تنظیم اشعار، سازبندی جدید آن و ضبط حرفه‌ای موسیقی و اجرای سرود است.



جعفری افزود: در نخستین همایش سرود آزادگان در کنار بررسی آثار و نغمه‌های اسرای 8سال دفاع‌مقدس، کارگاه‌های آموزشی به منظور افزایش دانش هنری و موسیقی آزادگان نیز تشکیل شده است.



وی با بیان اینکه اسرای دفاع مقدس در اردوگاه‌های رژیم بعثی برای حفظ روحیه و قدرت روانی و رسیدن به یک جمع ذهنی با تشکیل گروه‌های سرود نغمه‌خوانی و هم‌نوایی می‌کردند، گفت: مهمترین هدف از تشکیل گروه سرود آزادگان جلوگیری از فراموش شدن آثار و فرهنگ دوران اسارت است.



مسئول تئاتر و سرود بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور افزود: تلاش داریم با تشکیل گروه سرود آزادگان در همه استانهای کشور ، ضبط حرفه ای آثار را در آیندهای نزدیک با حضور تعداد زیادی از آزادگان آغاز کنیم.



بر اساس این گزارش گروه سرود آزادگان نخستین اجرای خود را شب گذشته در یادواره شهید تندگویان و شهدای دفاع مقدس بندرعباس که در شرکت پالایش نفت بندرعباس برگزار شد به نمایش گذاشت.



نخستین همایش سراسری سرود آزادگان از 17 تا 20 دی شهرک مروارید شرکت پالایش نفت بندرعباس برگزار شد.