صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۵۳۰۸۷
تاریخ انتشار : ۲۱ دی ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۳
به مناسبت میلاد پیامبر(ص)؛

گروه بین‌الملل: هشتمین جشنواره بین‌المللی «بهار رسالت» 27 دی‌ماه با همکاری آستان‌های مقدس امام حسین و حضرت عباس(علیهماالسلام) در کربلای معلی آغاز می‌شود و به مدت سه روز ادامه دارد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از شبکه جهانی کفیل، این جشنواره با شعار «رسول اعظم(ص)؛ رحمتی هدایت‌بخش و راه نجات» و به مناسبت گرامیداشت سالروز ولادت با سعادت نبی مکرم اسلام(ص) و امام جعفر صادق(ع) برگزار می‌شود و به مدت 3 روز ادامه دارد.
سید‌عقیل عبدالحسین الیاسری، رئیس بخش امور فکری و فرهنگی در آستان مقدس حضرت عباس(ع) و عضو کمیته مقدماتی جشنواره اظهار کرد: کمیته‌های مختلفی از جمله کمیته رسانه‌ای، روابط عمومی، تشریفات، فنی و اداری برای اجرای برنامه‌های مربوط به جشنواره تشکیل شده‌اند.
سید‌عقیل عبدالحسین الیاسری در ادامه افزود: فراخوان‌هایی برای علمای دین، اندیشمندان، ادبا، شعرا، قاریان قرآن، دانشگاهیان و هنرمندانی از داخل و خارج از عراق به منظور شرکت در جشنواره ارسال شده است.
وی همچنین تصریح کرد: در این جشنواره همایش دانشگاهیان با شعار «با نور اصیل محمدی می‌نویسیم، نوآوری می‌کنیم و مبارزه می‌کنیم» برگزار می‌شود و مرکز پژوهش و توسعه وزارت آموزش عالی عراق و دانشگاه بغداد در برگزاری آن همکاری دارد.
الیاسری ادامه داد: پژوهش‌هایی با محوریت شخصیت نبی مکرم اسلام(ص) و امام جعفر صادق(ع) در این همایش بررسی خواهد شد و تعداد پژوهش‌های ارسال‌شده از داخل و خارج از عراق برای شرکت در همایش به بیش از 78 پژوهش رسیده است.
رئیس بخش امور فکری و فرهنگی در آستان مقدس حضرت عباس(ع) تأکید کرد: اماکن اجرای برنامه‌های جشنواره از جمله مراسم افتتاحیه، همایش دانشگاهیان، محافل انس با قرآن، شب شعر و محل برگزاری نمایشگاه تابلوهای هنری و تجسمی نیز مشخص شده است.