صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۵۸۲۶۲
تاریخ انتشار : ۲۳ دی ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۱
به‌مناسبت هفته وحدت؛

گروه اجتماعی: مسئول فرهنگی تبلیغات اسلامی ماکو از برگزاری گردهمایی علما و روحانیان شعه و سنی به‌مناسبت فرارسیدن هفته وحدت در این شهرستان خبر داد.


احمد صبوری، مسئول فرهنگی تبلیغات اسلامی ماکو در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، گفت: همایش بزرگ علمای شیعه و اهل سنت فردا سه‌شنبه، 24 دی همزمان با آغاز هفته وحدت با حضور بیش از 200 تن از علما و روحانیان برگزار می‌شود.



وی با بیان اینکه حجت‌الاسلام والمسلمین مهدوی، نماینده ولی فقیه در سپاه شهدای آذربایجان غربی سخنران این همایش است، اظهار کرد: این همایش صبح فردا در مجتمع فرهنگی ـ هنری شهری مرزی بازرگان برگزار می‌شود.



صبوری تصریح کرد: با فرارسیدن ولادت پیامبر اکرم(ص) میدان‌ها و خیابان‌های اصلی این شهر چراغانی شده و آیین‌های مولودی‌خوانی در مساجد و محلات مختلف اجرا می‌شود.



این مقام مسئول برگزاری مسابقات فرهنگی ـ هنری و جشن‌های مولودی‌خوانی ویژه عشایر را از دیگر برنامه‌های این هفته عنوان کرد که با مشارکت مرکز بزرگ اسلامی ماکو برگزار می‌شود.