صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۵۸۸۴۵
تاریخ انتشار : ۲۴ دی ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۲
حجت‌الاسلام حسینی:

گروه فعالیت‌های قرآنی: مسئول کمیته مدعوین ستاد عالی سی و ششمین دوره مسابقات قرآن اوقاف از تشکیل سه کارگروه مدعوین،‌ هماهنگی و برنامه‌ریزی و تکریم در این کمیته خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمیثم حسینی، مسئول کمیته مدعوین ستاد عالی سی و ششمین دوره مسابقات قرآن کریم اوقاف، صبح امروز سه شنبه، 24 دی‌ماه در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه تاکنون نشست‌های متعددی در ستاد عالی مسابقات جهت برگزاری سی و ششمین دوره مسابقات قرآن برگزار شده است،‌ گفت: نشست بعدی این ستاد چهارشنبه، 25 دی در استانداری فارس است که در آن کارگروه‌ها و کمیته‌های مختلف گزارش عملکرد خود را ارائه‌ خواهند داد.
وی با یادآوری اینکه قریب یک هفته از تشکیل دبیرخانه مرحله کشوری سی و ششمین دوره مسابقات قرآن اوقاف در فارس می‌گذرد، افزود:‌ مسئولان کمیته‌های یازده‌گانه ستاد عالی مسابقات نیز مشخص شده‌اند.

حجت‌الاسلام حسینی با اشاره به کمیته مدعوین ستاد عالی مسابقات قرآن که خود مسئولیت آن را بر عهده دارد، تصریح کرد:‌ این کمیته از سه کارگروه مدعوین، هماهنگی و برنامه‌ریزی و تکریم تشکیل شده است.
معاون فرهنگی، اجتماعی اداره کل اوقاف فارس اظهار کرد: تاکنون شش نشست در این کمیته با حضور سه کارگروه مختلف آن برگزار شده است.
وی با اشاره به مهم‌ترین فعالیت‌های کمیته مدعوین عنوان کرد: دعوت از مردم و مسئولان جهت حضور در مسابقات قرآن و استفاده از ظرفیت‌های ادارات مختلف جهت برگزاری این مسابقات از جمله وظایف این کمیته است.
حجت‌الاسلام حسینی خاطرنشان کرد: در این کمیته تلاش می‌کنیم تا از ظرفیت‌های حوزه‌های علمیه، دانشگاه‌ها، آموزش و پرورش، مؤسسات قرآنی و سایر ادارات به بهترین شکل استفاده کنیم تا مسئولان و اقشار مختلف مردم جلسات قرآن را مزین به حضور خود کنند و هم استفاده‌های معنوی را از کلام‌الله وحی ببرند.
مسئول کمیته مدعوین ستاد عالی مسابقات قرآن در پایان با بیان اینکه حضور رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور در این مسابقات قطعی است، گفت: جهت دعوت از سایر مسئولان کشوری از طریق استانداری فارس اقدام خواهد شد.