صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۵۸۹۰۳
تاریخ انتشار : ۲۴ دی ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۸
مرادی:

گروه سیاسی: فرمانده سپاه شهرکرد با اشاره به هجمه دشمنان بشریت به‌ویژه بدخواهان نظام جمهوری اسلامی، ایمن‌سازی از تهدیدات را از مهم‌ترین رسالت‌های پاسداران به‌عنوان حافظان اصلی حریم ولایت عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، مهران مرادی، فرمانده سپاه ناحیه شهرستان شهرکرد سه‌شنبه، 24 دی در نشست طرح صادقین سپاه که در آستانه هفته وحدت برگزار شد، گفت: طرح صادقین در راستای اجرایی کردن مطالبات مقام معظم رهبری برای حرکت درونی ویژه پاسداران انقلاب اسلامی و تعمیق معنویت در این نهاد انقلابی اجرا می‌شود.

وی به تشریح دستاوردهای این طرح پرداخت و گفت: ایجاد انس و الفت هرچه بیشتر بین کارکنان از دستاوردهای اجرای این طرح است. برنامه‌ریزی دقیق لازمه مبارزه با هجمه دشمنان نظام اسلامی است.

مرادی خاطرنشان کرد: امروزه با توجه به هجمه دشمنان بشریت به‌ویژه بدخواهان نظام مقدس جمهوری اسلامی که با استفاده از اینترنت و ماهواره حصار خانه‌ها را شکسته و امنیت خانه‌ها را تهدید می‌کنند، لازم است با برنامه‌ریزی دقیق نسبت به ایمن‌سازی خود به‌عنوان حافظان اصلی حریم ولایت اقدام کنیم.

به گفته وی، در همین راستا پاسداران باید خصوصیت‌های بارزی مثل اعتماد آفرین بودن، امیدبخش بودن در جامعه، الهام‌بخش بودن، تدین، اخلاص، گذشت و ایثار را در خود زنده و پویا کنند تا بتوانند در مقابل تهدیدات تمام دشمنان فائق آیند.

فرمانده سپاه ناحیه شهرکرد افزود: دشمنان بشریت در سراسر جهان با سازماندهی بیش از 17هزار شبکه ماهواره‌ای به جان بشریت افتاده و از این تعداد بیش از سه هزار شبکه در ایران قابل دریافت هستند و بیش از 143 شبکه به زبان فارسی تولید و پخش می‌شوند و همواره مردم ما را مورد بمباران تبلیغاتی قرار می‏‌دهند که ما باید همواره هوشیاری خودمان را در حفظ خود و جامعه بیشتر کنیم. تقویت وحدت و مودت از اهداف طرح صادقین است.

در ادامه حیدری، سرگروه طرح صادقین سپاه ناحیه شهرکرد نیز در این نشست به تشریح این طرح پرداخت و گفت: رشد و شکوفایی استعدادهای فکری و عملی پاسداران، تقویت وحدت، مودت، تعاون، کار جمعی، روابط صمیمی و برادرانه در سپاه، زمینه‌سازی برای ایفای نقش الگویی و پیش‌برندگی فرماندهان و مدیران از اهداف طرح صادقین به‌شمار می‌رود.

به گفته وی، به میدان آوردن ظرفیت‌ها و فرصت‌های مؤثر در رشد و تعالی پاسداران و ابداع و ترویج روش‏‌های نهادی، پیش برنده، جذاب و سازنده تربیتی از دیگر اهداف این طرح است.

وی خاطرنشان کرد: با اجرای طرح صادقین، رشد و ارتقای روحیه، انگیزه و اراده‏ عمل جهادی و انقلابی آحاد پاسداران در میدان عمل مضاعف می‌شود.