صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۶۰۷۸۶
تاریخ انتشار : ۳۰ دی ۱۳۹۲ - ۰۹:۱۵
حجت‌الاسلام حقی خبر داد:

گروه حوزه‎های علمیه: دبیر همایش کتاب سال حوزه از برگزاری این همایش در تاریخ 10 بهمن‌ماه خبر داد و عنوان کرد: پانزدهمین همایش کتاب سال حوزه با تجلیل از سالها تلاش علمی آیت‎الله‎العظمی جوادی آملی برگزار می‏‎شود.


حجتالاسلام والسملمین مهدی حقی، دبیر همایش کتاب سال حوزه در گفت‌وگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) گفت: پس از اتمام ارزیابی آثار ارسالی به پانزدهمین همایش کتاب سال حوزه، توسط 400 ارزیاب، برندگان و شایستگان تقدیر در گروههای مختلف انتخاب شدند.



وی افزود: آمار دقیق برندگان و تعداد برندگان در روز همایش که دهم بهمن ماه سال جاری در سالن مدرسه عالی امام خمینی(ره) برگزار می‎شود، اعلام خواهد شد.



دبیر همایش کتاب سال حوزه بیان کرد: در این همایش از سالها تلاش، تالیف و تفسیر آیت‎الله‎العظمی جوادی آملی تجلیل خواهد شد و معظم له نیز در دقایقی به ارائه مباحث کلیدی در حوزه نشر در حوزه خواهد پرداخت.



وی اظهار کرد: امسال 864 اثر در همایش کتاب سال حوزه شرکت داده شد که نسبت به سال گذشته، نزدیک به یک صد اثر کمتر بود؛ یکی از دلایل مهم این مطلب نیز تلاطمات ناشی از وضعیت اقتصادی در بازار نشر بوده است.



دبیر پانزدهمین همایش کتاب سال حوزه بیان کرد: امسال در حاشیه این همایش از کتاب تحلیل آماری و محتوایی هشت همایش گذشته کتاب سال حوزه رونمایی می‏شود.