صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۳۶۵۹۴۲
تاریخ انتشار : ۰۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۴
سردار باقرزاده اعلام کرد:

گروه جهاد و حماسه: فرمانده کمیته جست‌وجوی مفقودین گفت: پیکرهای طیبه ۲۶ شهید دوران دفاع مقدس روز دوشنبه، ۷ بهمن در مرز شلمچه مبادله خواهند شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، سردار سیدمحمد باقرزاده، فرمانده کمیته جست‌وجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح از کشف پیکرهای مطهر 26 شهید دوران دفاع مقدس در دوره اخیر خبر داد. قرار است پیکر این شهدای گرانقدر در روز دوشنبه، 7 بهمن به میهن اسلامی باز گردانده شود. 
این پیکرها در طول عملیات تفحص در جزایر مجنون و فاو کشف شده‌اند و مربوط به عملیات خیبر و تک دشمن در فاو هستند. مراسم تبادل پیکرهای مطهر در روز دوشنبه، 7 بهمن و ساعت 9:30 در مرز شلمچه انجام می‌شود.
فرمانده کمیته جست‌وجوی مفقودین نیروهای مسلح از عموم مردم خرمشهر و آبادان و کاروان‌های راهیان نور برای استقبال از پیکرهای مطهر شهدا دعوت به عمل آورد و از آنها خواست در این مراسم حضور یابند.
نظرات بینندگان
فاطمه
|
|
۱۴:۲۶ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۷
چرا روی تابوت اجساد عراقی یافته شده اونم در منطقه ای که جوانان کشورمونو پر پر کردن پرچم عراق رو انداخته بودید و با کلی تقدیر و احترام گل گذاشته بودید وقتی این صحنه رو در تلویزیون دیدم واقعا متاسف شدم وقتی دیدم از قاتل و مقتول به یک اندازه قدر دانی میشه